Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Ontdek nu onze zomerse geuren voor zonnige prijzen! ☀️

BIO Cream sensitive skin
Zonnecrème

SPF30
€ 19,52
€ 39,04 / 100 g
, Inclusief BTW
SPF50
€ 19,52
€ 39,04 / 100 g
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.331514
KenmerkenClean Beauty

Dermatologisch getest. Biologische geweldig verzorgende, hydraterende en intensief beschermende zonnebrandcrème voor het gezicht, verrijkt met 100% minerale filters. Veilig te gebruiken bij medische redenen.

Intensief beschermende natuurlijke zonnebrandcrème met SPF30 en SPF50, geschikt voor het gezicht. Speciaal ontwikkeld voor volwassenen met een zeer gevoelige huid en voor mensen die een veilige hoge SPF wensen. Zorgeloos, verantwoord en perfect beschermd van de zon genieten doet u met Alphanova sun dankzij de 100% natuurlijke (minerale) filters.
Een minerale filter biedt, in tegenstelling tot een chemische filter, direct bescherming en is bovendien niet schadelijk voor het milieu.

Alphanova Sun is vrij van toxische stoffen. De minerale filter is titanium oxide, geen zinkoxide. Deze zonnebrandcrème is verrijkt met aloë vera en jojoba-olie.
De zonproducten van Alphanova bevatten GEEN Nano deeltjes, GEEN parabenen, GEEN chemische filters en GEEN chemische bewaarmiddelen.
Deze exclusieve formules garanderen 100% natuurlijke zonbescherming. Ze kunnen gebruikt worden in water zonder dat het milieu, koraalriffen, vissen en/of schaaldieren worden aangetast.

Gebruik: Aanbrengen op het gezicht

Alphanova Sun 100% vegan zonproducten heeft diverse texturen en factors, zodat er altijd wel een natuurlijke zonnebrandcrème is die aan al uw wensen voldoet.

100% Natuurlijke zonnefilters, namelijk titaniumdioxide, zonder parabenen, geen Nano-deeltjes en bovendien ECO-gecertificeerd.Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.
SPF50


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.