Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Gemengde, gevoelige huid
Gezichtsverzorgingsset

1 stuk
€ 9,95
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.662410
Maak kennis met de 3 stappen van het Dr. Hauschka verzorgingsconcept; Reinigen, Versterken, Verzorgen.
Deze set bevat must-haves voor de gemengde, gevoelige huid: een Reinigingscrème 10ml, Gezichtslotion Speciaal 10ml en Melissecrème 5 ml. De producten kalmeren de huid en brengen deze in balans. Vette delen van de huid worden mat en zuiver terwijl de droge plekken een hydraterende verzorging krijgen.

De T-zone is vet, maar de wangen zijn juist droog en vertonen rode vlekken. Bent u op zoek naar matterende verzorging ? Ontdek dan de drie verzorgingsstappen die uw huid nodig heeft:
  • Reinigingscrème 10ml: reinigt mild en verfijnt de poriën.
  • Gezichtslotion Speciaal 10ml: stimuleert het zelfherstellend vermogen van de huid en werkt regulerend voor ontstoken delen van de huid
  • Melissecrème 5ml: kalmeert de huid en brengt deze in balans. Vette delen van de huid worden mat en zuiver terwijk de droge plekken een hydraterende verzorging krijgen.
1 stuk


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.