Gratis verzending en retour | Gratis 2 samples naar keuze | Voor 22:00 besteld = morgen in huis | Grootste beauty-assortiment

Coconut
Lichaamsolie

100 ml
€ 18,54
Op voorraadGratis verzending vanaf € 20,00
Art-Nr.172871
Fushi Gefractioneerde kokosolie wordt geproduceerd door stoomdestillatie van kokosolie die bijna alle triglyceriden met een lange keten verwijdert, waardoor voornamelijk de triglyceriden met middellange ketens overblijven en het een absoluut verzadigde olie maakt.

Vanwege hun kortere lengte zijn triglyceriden met middellange ketens gemakkelijk verteerbaar en zijn er veel gezondheidsvoordelen verbonden met de manier waarop uw lichaam deze vetten verwerkt. MCT's staan erom bekend dat ze u snelle energie en een scherper brein geven. Ze worden veel sneller opgenomen dan andere vetten en worden gemakkelijk omgezet in energie. MCT-olie is voornamelijk samengesteld uit caprinezuur en caprylzuur.

MCT is een populaire olie die wordt gebruikt in het ketogene dieet, omdat bekend is dat het nemen van MCT-olie uw lichaam in ketose kan houden, een metabolische toestand waarin uw lichaam volledig wordt gevuld met vetten. MCT-olie kan ook worden gebruikt als veganistisch alternatief ter vervanging van grasgevoerde boter in koffie.

Van MCT-olie is bekend dat het de volheid verhoogt, de verbranding van energie, de opname van voedingsstoffen, de productie van ketonen bevordert en uw spijsvertering ondersteunt.

Dit product wordt gefilterd en ontgeurd.
Verpakt in glazen fles om de inhoud te beschermen tegen hitte, licht, oxidatie en vocht.

Dit is een niet-gestandaardiseerde, ongeraffineerde en natuurlijke olie. Elke batch varieert en vertoont een aantal unieke kenmerken. In de olie kunnen bezinksel of natuurlijke deeltjes van de ingrediënten zichtbaar zijn. Dit komt simpelweg doordat de oliën nooit worden geraffineerd, ontgeurd of gefilterd, en dat betekent niet dat de olie defect is.

GEPERST UIT VERS:
deze oliën worden geperst uit de verse oogst van zaden, noten en pitten van dit seizoen, om de kwaliteit en werkzaamheid te behouden.
100 ml


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.