Gratis verzending en retour | Gratis 2 samples naar keuze | Voor 22:00 besteld = morgen in huis | Grootste beauty-assortiment

UV Gel Strips
Kunstnagels

Gel Dress - Moon shine
€ 11,99
Binnenkort weer leverbaarGratis verzending vanaf € 20,00
Art-Nr.785211
Voorbereiding:
Reinig en ontvet de nagel, dit is ter voorbereiding van alle stappen. Knip en vijl de nagels vervolgens op de gewenste lengte.

Aanbrengen strips:
1. Kies voor elke nagel de juiste maat Gel Dress.
2. Breng de strip vlakbij (maar niet op) de nagelriem aan; strijk de strip vanuit het midden glad en vouw hem dan over de nagelrand heen. Doe de duimnagels het laatst.
3. Vijl het overschot voorzichtig met zijdelingse bewegingen.
4. Verwijder alle door het vijlen veroorzaakte stofdeeltjes.
5. Breng een dunne laag van de toplak aan over de strips en laat deze 60 seconden uitharden onder de LED-lamp. De toplak zorgt voor een langere duurzaamheid van de strips en geeft de nagels een stralende gloed.
6. Neem het 'Wipe & Shine'-doekje (bij de Gel Dress meegeleverd) en veeg de kleverige laag van de nagel, totdat er een diepe glans zichtbaar wordt.

Verwijderen:
Maak de Gel Dress heel voorzichtig los, vanaf beide zijkanten van de nagel. Let op! om schade aan de nagel te voorkomen mag u nooit met geweld de gel polish verwijderen!
Gel Dress - Moon shine


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.