Gratis verzending en retour | Gratis 2 samples naar keuze | Voor 22:00 besteld = morgen in huis | Grootste beauty-assortiment

Refix
Nagel verharder

15 ml
€ 17,34
Op voorraadGratis verzending vanaf € 20,00
Art-Nr.934483
KenmerkenClean Beauty
Deze nagelversteviger versterkt en verstevigt de natuurlijke nagels die breken, splitsen en weinig weerstand bieden. Bij het aanbrengen van de Nail Refix worden de nagels meteen steviger en resistent. De nagelplaat wordt opnieuw sterk en flexibel voor een lange tijd waarbij het breken en splitsen van de nagel wordt voorkomen. Makkelijk aan te brengen.

Voordelen:
Wanneer de nagels hersteld zijn in hun natuurlijke gezonde staat, kan 'Nail Refix' van Faby gebruikt worden als onderhoudskuur en als basecoat onder uw favoriete Faby-kleurtje.

De doeltreffendheid is klinisch getest en na 4 weken van gebruik om de 2 dagen zijn de nagels opnieuw stevig en resistent.

Voor wie:
Voor splitsende en breekbare nagels (afschilferende nagelplaat).

De Faby nagellakken zijn 100% vegan, vrij van schadelijke stoffen en 100% Halal. Dit product is 9-free en dus vrij van DBP (dibutylftalaat), Tolueen en Kamfer. Deze formule bevat 1% geconcentreerde Power-Formaldehyde welke de hechting tussen proteïnes in de nagelplaat tot stand brengt en waardoor de verschillende lagen in de nagel steviger en meer resistent worden.

Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.
15 ml


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.