Gratis verzending en retour  |  Kies altijd 2 gratis samples  |  Vóór 22:00 besteld = morgen in huis  |  Het grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Profiteer nu van 20% korting* op ALLES ☕✏️📘

DiorshowMaximizer 3D
Mascara

10 ml
Adviesprijs€ 39,50
€ 31,60
Je bespaart 20%
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.037166
KleurMaximizer 3D
Cadeau voorVerjaardag
Diorshow Maximizer 3D, de iconische primer-serum mascara van Dior, verhoogt de prestaties van mascara, terwijl deze iedere dag het uiterlijk van de wimpers verbetert. Een formule met drievoudige werking (volume, krul en lengte) voor extra lange wimpers, direct en gedurende 24 uur*.

RESULTATEN
Iedere dag zorgt de wimperverzorging van de Diorshow Maximizer 3D mascara ervoor dat de wimpers sterker, gladder en soepeler ogen. Geïnspireerd door het Diormania-motief, heeft de ring rond het primer-serum mascara een nieuwe couture look.

Direct, in combinatie met de mascara's van Dior:
  • Volume x3**
  • Krul +91%**
  • Lengte +43%**

Na dagelijks gebruik:
  • Volume +43%***
  • Krul +36%***

TEXTUUR
De nieuwe balsemtextuur van de Diorshow Maximizer 3D mascara is zacht voor gevoelige ogen en bedekt iedere wimper met een royale en luchtige laag. Verrijkt met een bloemenextract van korenbloem, onthult de formule de uitstraling, intensiteit en kleur van de mascara. Iedere dag helpt katoennectar de wimpers te beschermen en te omhullen, terwijl het bessenextract, een ingrediënt van natuurlijke oorsprong, inwerkt op de wimpers om ze te revitaliseren.

* Instrumentele test bij 20 personen.
** Instrumentele test bij 16 personen. Vergelijking tussen onopgemaakte wimpers en opgemaakte wimpers met Diorshow Maximizer 3D en de mascara's van Dior.
*** Klinische evaluatie bij 28 vrouwen - na 1 maand gebruik.
Maximizer 3D


Drievoudige wimperverzorging

Nieuw Primer-Serum Mascara

De Diorshow Maximizer 3D verhoogt de prestaties van mascara en verbetert iedere dag het uiterlijk van de wimpers. Een formule met drievoudige werking - volume, krul en lengte - voor extra lange wimpers, onmiddellijk en gedurende 24 uur.

Direct volume en krul-effect

Het perfecte duo

Wanneer de Diorshow Maximizer 3D primer-serum mascara wordt gebruikt in combinatie met de Diorshow Iconic Overcurl mascara, wordt het volume, de krul en de definitie van de wimpers versterkt.

Beauty tutorial

Spectaculaire wimpers

1. Bereid uw ogen voor met de Diorshow Maximizer 3D mascara om het volume te maximaliseren

2.Gebruik de Diorshow Iconic Overcurl 090 Black voor spectaculair volume en krul

Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.