Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Geniet van -20%* op bijna alle geuren & -25%* op bijna alle huidverzorging (bij aankoop vanaf 2 producten)! 🍋

OriginalLiquid Mineral Concealer
Concealer

6 ml
€ 27,38
€ 4.563,33 / 1000 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Veganistisch
Art-Nr.906578
KleurLight 2C
DekkingMedium
ConsistentieVloeistof
FinishNatural
EigenschapVoedend, Hydraterend
KenmerkenVeganistisch, Niet Getest Op Dieren, Clean Beauty
ToepassingsgebiedGezicht
Deze huidverzachtende vloeibare Original Liquid Mineral concealer van bareMinerals heeft alles in zich, maar dan met minder ingrediënten. Deze hypermoderne, 'clean' formule wordt gemaakt met minder ingrediënten dan andere concealers en bevat bovendien geen siliconen, parabenen, talk of olie. De huidtextuur wordt aantoonbaar verfijnd, fijne lijntjes worden vervaagd en donkere kringen worden verhelderd.

Deze ultralichte, romige formule met opbouwbare, medium dekking vervaagt oneffenheden en is ideaal om donkere kringen onder de ogen te camoufleren. De verzorgende formule voedt en hydrateert de huid en blijft de hele dag mooi zonder uit te lopen of op te hopen in fijne lijntjes.
Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.
Light 2C


CLEAN. VEGAN. NATURALLY LUMINOUS.

Voor donkere kringen & oneffenheden

Vol skin-loving ingrediënten

Witte waterlelie extract helpt de huid te kalmeren en te hydrateren en parels met mineraalcoating maken de huid zichtbaar helderder om donkere kringen en oneffenheden te minimaliseren.

Applicatie Techniek

Kies voor het oplichten van donkere kringen een kleur die 1-2 tinten lichter is dan uw huidtint en voor het bedekken van oneffenheden een tint die past bij uw huidtint. Blend met uw ringvinger.

Layering Tip

Breng de ORIGINAL Liquid Mineral Concealer aan na de foundation bij het gebruik van een liquid foundation, en ervoor bij het gebruik van een poeder foundation.

MINDER INGREDIËNTEN. MEER RESULTATEN.

Zonder onnodige toevoegingen – vol met skin-loving ingrediënten.

bareMinerals' nieuwe clean, vegan ORIGINAL Liquid Mineral Concealer bestaat 90% uit natuurlijk gewonnen ingrediënten. De lichtgewicht formule bedekt onmiddellijk het aanzien van oneffenheden en licht de huid onder de ogen op. De ORIGINAL Liquid Mineral Concealer is de perfecte match voor de ORIGINAL Mineral Foundation.

Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.