Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

You're Adorabowl
Zeep

1 stuk
€ 5,36
€ 5,36 / 1 stuk
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.835959
De hoogwaardige ingrediënten van de Foamie Shampoo Bar You're Adorabowl zijn perfect aangepast aan de behoeften van uw haar en hoofdhuid en dankzij de huidneutrale pH-waarde reinigt het zeer mild, maar toch effectief. Tijdens het schuimen reinigt en verzorgt de Shampoo Bar uw haar, van de wortels tot de uiteinden, en kan het na gebruik ook in uw badkamer worden gehangen. Het logo met reliëf op de onderkant van de shampoos zorgt voor een speciaal massage-effect. You're Adorabowl is speciaal voor fijn haar.

Natuurlijk is de Foamie Shampoo Bar 100% veganistisch, dierproefvrij en vrij van parabenen, siliconen, kleurstoffen, sulfaten, nanodeeltjes en andere icky dingen die uw haar en hoofdhuid niet nodig hebben. De shampoo bar is niet alleen milieuvriendelijker dan traditionele shampooflessen, hij kan ook tot 25 toepassingen bevatten. Laat het schuimfeest beginnen!

Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.
1 stuk


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.