Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

3 Couleurs Tri(O)blique Make-uppalette - Pure Glow Collection Limited Edition
Oogschaduw

3.3 g
€ 65,23
€ 1.976,67 / 100 g
, Inclusief BTW
Geen verzendkosten
Uitverkocht
+ cadeau
Art-Nr.820853
Kleur643 - Pure Petals
Het 3 Couleurs Tri(O)blique make-uppalette is geïnspireerd op de Dior Oblique-collectie, één van de iconische motieven van Dior Couture. Voor de limited edition Pure Glow-collectie onthullen de oogschaduwpaletten kleurharmonieën met een bloemenmotief.

Elk palette bevat een oogschaduw-trio in verschillende kleuren en finishes. De ogen worden benadrukt door make-up met metallic, sprankelende en fluweelachtige matte tinten. Een zeer geconcentreerde textuur voor een intens kleureffect bij het aanbrengen. De concentratie is zodanig dat er zeer weinig product nodig is voor een optimaal make-upresultaat. Het make-uppalette bevat twee applicators met fijne en brede foamtips, evenals twee penseeltjes, één blending-penseel en één gebogen oogschaduwpenseel om harmonieuze oogmake-up mee te creëren.

2 KLEUREN
643 - Pure Petals is een eerbetoon aan de terugkeer van de zonnige dagen, met botergoud geel omringd door fel koraalrood en warm bruin.
663 - Triple Bloom verkent variaties van roze: een stralend rozenhout en een fluweelachtig roze-bruin omringen een satijnachtig nude-roze.
643 - Pure Petals

Bij besteding vanaf €65 aan Dior.*

*Eén cadeau per klant. Op=op.Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.