Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Haardroger

Iron/Fuschia
€ 399,00
€ 399,00 / 1 stuk
, Inclusief BTW
Geen verzendkosten
Binnenkort weer leverbaar
Art-Nr.806051

Dyson Supersonic™ föhn fuchsiaMiddels revolutionaire technologie heeft Dyson de haardroger opnieuw ontworpen. De Dyson Supersonic™ bevat een digitale motor waarmee het haar in korte tijd wordt gedroogd. Door de krachtige luchtstroom is het droogproces onafhankelijk van warmte, waardoor het haar niet wordt beschadigd en de natuurlijke glans behouden wordt. In combinatie met de 4 magnetische stylingaccessoires maakt de Supersonic™ het haar glad en is het haar gemakkelijk te stylen en in model te brengen.

Krachtige technologie
Dyson heeft de standaarden op hun kop gezet en de motor in de handgreep geplaatst. Zo heeft Dyson de gewichtsverdeling en daarmee de vorm van de haardroger veranderd. De digitale V9-motor van Dyson maakt tot 110.000 tpm en verplaatst 13 liter lucht per seconde naar de versterker waardoor hij sneller, lichter en stiller is dan andere motoren.

Intelligente warmteregeling
Meet de luchttemperatuur meer dan 40 keer per seconde om beschadiging door hoge temperaturen te voorkomen.

Snel drogen
Met de Dyson Supersonic ™ kunnen de temperatuur- en snelheidsinstellingen snel worden aangepast, wat zorgt voor en snelle, gecontroleerde luchtstroom.

Magnetische opzetstukken
De Dyson Supersonic™ föhn wordt geleverd met 4 magnetische stylingopzetstukken. Eenvoudig bevestigen en draaien tijdens het stylen.

Smoothing nozzle
Droog en style uw haar tegelijk met een zachte, langzame luchtstroom.

Styling concentrator
Style uw haar deel voor deel met een nauwkeurige, gecontroleerde luchtstroom - zonder dat de rest in de war raakt.

Diffuser
Verspreidt lucht gelijkmatig rond uw haar. Simuleert een natuurlijke droging, waardoor jouw haar minder pluizig wordt en meer glanst.

Gentle air opzetstuk
Speciaal ontworpen voor fijn haar en een gevoelige hoofdhuid. Het verspreidt de lucht in een zachte, koelere luchtstroom, terwijl het haar toch snel wordt gedroogd.

Wordt niet warm
Dankzij de Heat Shield technologie blijft de buitenkant van de opzetstukken koel.
Iron/Fuschia


Dyson Supersonic™ föhn

Ontwikkeld voor verschillende haartypes

Dyson Supersonic™ Styling föhn met opzetstukken

Stylingconcentrator

Het brede en dunne ontwerp van de vernieuwde stylingconcentrator opzetstuk creëert een snelle luchtstroom die perfect is om uw haar te stylen.

Diffuser

De diffuser is vernieuwd om de lucht gelijkmatig te verdelen en daardoor het natuurlijke droogproces te simuleren. Hierdoor zal uw haar minder pluizen en uw krullen beter te definiëren.

Opzetstuk voor glad haar

Het Dyson opzetstuk droogt het vochtige haar voorzichtig met een zachte, brede luchtstroom. De gecontroleerde luchtstroom zorgt voor een glanzende, natuurlijke look.

De Dyson-Technologie

Ontdek de voordelen van de Dyson Supersonic ™ föhn.

Snel drogen

Het drogen van haar zou niet eeuwig moeten duren! Daarom is een gecontroleerde, sterke luchtstroom vereist. Dit wordt verzekerd door de kleine, krachtige Dyson digitale motor V9 met maximaal 110.000 omwentelingen per minuut.

1 / 3
Intelligente warmteregeling

De Dyson Supersonic ™ meet de temperatuur van de luchtstroom meer dan 40 keer per seconde. Op deze manier voorkomt u beschadiging door hoge temperaturen en helpt het de natuurlijke glans van het haar te behouden.

2 / 3
Ontworpen voor balans

Dyson heeft de Supersonic ™ verder ontwikkeld en de motor in de handgreep ingebouwd. Het gewicht en de vorm van de föhn zijn nu perfect in balans.

3 / 3
Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.