Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Nu -20%* op bijna alle geuren, -20% op ALLE haarproducten* & -25%* op ALLES van NYX Professional Makeup! 🙌

Pro Cream Glitter
Oogschaduw

3.5 g
€ 18,90
€ 540,00 / 100 g
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.777474
Kleur19
Professionele oogschaduwcrème van NEO Make Up. Verzadigde kleuren met ultra zuivere pigmenten, die tot 24 uur behouden blijven. De crème-achtige formule is erg zacht en de schaduwen verdelen zich gemakkelijk en hechten perfect aan het ooglid. Ze drogen snel, waardoor de make-up niet uitvloeit en zich niet ophoopt in de ooglidplooien. De crème-achtige schaduwen zorgen voor een satijnen, stralend en blijvend effect.

WAT KAN HET PRODUCT VOOR U BETEKENEN?
Een unieke make-up die uw ogen een stralende look geeft? Overtuig uzelf hoe gemakkelijk u dit kunt bereiken! Laat uw blik glanzen met een stralende zijden afwerking!

De crèmeschaduw Pro Cream Glitter geeft uw ogen een unieke glans en vormt een perfecte aanvulling op uw oogmake-up! Dankzij de crème-achtige structuur wordt het product perfect verdeeld over het ooglid, geeft het een fluweelzachte afwerking en gaat het vele uren mee! Bovendien zorgt het voor een precieze dekking zonder verzwaringseffect of klontervorming. Het perfecte kleurenpalet Pro Cream Glitter garandeert elke vrouw een stralende look en uniek karakter!

Geniet van een perfecte oogmake-up! Versterk de buitengewone charme van uw blik en verleid elke voorbijganger!
19


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.