Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Bella Night Repairs
Nachtcrème

50 ml
€ 32,95
€ 24,71
€ 49,42 / 100 ml
, Inclusief BTW
Geen verzendkosten
Binnenkort weer leverbaar
Art-Nr.588357
Leeftijd40+
EffectGladmaken, verhelderend, Zijdezacht, Glowing
ConsistentieCrème
Huid typeAlle Huidtypes
EigenschapAnti-Aging, Regenererend, Beschermend, Spf Bescherming, Hydraterend, Zorgzaam, Constructief, Verstevigend
Product typeSmeltkroes
ToepassingsgebiedGezicht
Herstel- en anti-vlekkenbehandeling terwijl u slaapt. Deze verfrissende, zachte, niet-vette balsem vormt een ultralicht laagje op uw huid, zodat de werkzame bestanddelen de hele nacht door kunnen dringen en hun werk kunnen doen op 4 verschillende niveaus:
- 8 uur luminositeit: een stralender huid en behandeling tegen pigmentvlekken.
- 8 uur regeneratie: keert de tekenen van veroudering en vermoeidheid om en activeert de CLOCK-genen. Na verloop van tijd wordt het circadiaan ritme van de huid verstoord, beginnen de cellen te verouderen en stapelen ze schade op in hun DNA, waardoor tekenen van veroudering ontstaan. Bella bevat een innovatief tetrapeptide dat de CLOCK-genen ("Circadian Locomotor Output Cycles Kaput") activeert die als taak hebben het circadiaan ritme van de cellen bij te stellen en de cellen de energie te geven die ze nodig hebben om het natuurlijke nachtelijke celregeneratieproces te herstellen.
- 8 uur ontgifting: beschermt tegen de dagelijkse agressies van buitenaf van giftige vervuilende stoffen (gas, rook, sigaretten, zware metalen, enz.) en UV-stralen, zodat u wakker wordt met een ontspannen en vernieuwde huid.
- 8 uur intensief herstel: vermindert rimpels en expressielijntjes, verbetert de elasticiteit en teint van de huid. Intense, langdurige hydratatie. Kalmeert, vermindert irritatie en herstelt de huidbarrière.
50 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.