Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Platinum Rare CollectionHaute-Rejuvenation Cream
Gezichtscrème

50 ml
€ 1.433,76
€ 1.290,38
€ 2.580,76 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Vrij Van Microplastic
Paraffine-Vrij
Vrij Van Parabenen
Art-Nr.605481
Leeftijd30+
ConsistentieCrème
Huid typeRijpe Huid
EigenschapAnti-Aging, Hydraterend, Beschermend, Regenererend, Zorgzaam, Verstevigend
KenmerkenVrij Van Microplastic, Paraffine-Vrij, Vrij Van Parabenen, Sulfaat Vrij, Zonder Olieachtige Ingrediënten, Glutenvrij, Vrij Van Aceton, Lactose Vrij, Geschikt Voor De Gevoelige Huid, Ammoniak Vrij, Ftalaat-Vrij
Product typeSmeltkroes
ToepassingsgebiedGezicht
Bij het ontwikkelen van de Platinum Rare-collectie past La Prairie dezelfde principes toe als die van haute couture, haute horlogerie en haute joaillerie – van de zorgvuldige selectie van zijn ruwe, kostbare ingrediënten tot een deskundige formulering en het sublieme ontwerp van de verpakking, elke Platinum Rare creatie is een begerenswaardig object. De combinatie van kennis van luxe en exceptionele huidverzorgende voordelen definieert de ware essentie van Haute-Rejuvenation – La Prairie's uitzonderlijke kunst om een jeugdige uitstraling te laten herleven. Met deze filosofie herdefinieert de Platinum Rare-collectie verjonging zoals wij die nu kennen. De Platinum Rare Haute-Rejuvenation ervaring bereikt haar hoogtepunt met de ultieme crème om te verjongen alsof de tijd stilstaat – Platinum Rare Haute-Rejuvenation Cream.

  • Richt zich op de belangrijkste verjongingsprocessen in de huidlagen. Helpt de huidbarrière te versterken voor een optimaal gehydrateerde huid. Beschermt tegen externe stressfactoren en irriterende stoffen om een jeugdig, verjongd uiterlijk van de huid te behouden. Bevordert de regeneratie van bestanddelen van de extracellulaire matrix*, voor een stevige, gladde, jeugdige uitstraling van de huid. Helpt de dichtheid van de huid te herstellen voor jeugdige contouren.
  • De huidstructuur is verfijnd, zichtbaarheid van lijntjes en rimpels is verminderd, elasticiteit is verbeterd.
  • Herstelt de uitstraling van een jeugdige huid en bevordert een egale teint.
  • De huid voelt uiterst comfortabel en zacht aan.
*Gebaseerd op in vitro-tests.
50 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.