Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Eau de Toilette

30 ml
€ 27,76
€ 20,82
€ 69,40 / 100 ml
, Inclusief BTW
50 ml
€ 36,01
€ 27,00
€ 54,00 / 100 ml
, Inclusief BTW
100 ml
€ 46,29
€ 34,71
€ 34,71 / 100 ml
, Inclusief BTW
Beste Prijs
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.674670
“Shake, shake, shake” alle ingrediënten en krijg de gedurfde en levendige geur voor hem! De Pepe Jeans-mannelijke geur is een unieke mix die de essentie van het merk weerspiegelt. Een gedurfde versie van een verfijnde mannelijke frisheid.

Lavendelolie uit Frankrijk


De tijdloze essentie van lavendel gecombineerd met de verslavende twist van het ondeugende ananassap en de elegantie van een oosters akkoord van warme vanille en gebrande koffie.
Pepe Jeans voor hem bevat een exclusieve lavendelolie uit Frankrijk waarmee we ons inzetten voor het milieu. De lavendel-landbouw strijdt tegen de afbraak van planten en bevordert goede destillatie praktijken om verspilling van water te voorkomen. We zorgen ook voor de duurzaamheid van de sector door de lokale ontwikkeling te stimuleren via overeenkomsten tussen boeren en kopers.

Shaker voor hem


De gefacetteerde en verfijnde flacons uit de bartending-sfeer inspireren het mannelijke en jonge ontwerp van de flacon. Een elegante en gedurfde shaker voor hem. Pepe Jeans brengt een innovatief en modern tintje met het kristal in prisma's gesneden en gekleurd met het meest opvallende Pepe Jeans denimblauw, en het schouderstuk en de kap in zilver metaal.

Een uitdagend ontwerp voor mannen met persoonlijkheid!

Topnoten: Mandarijnolie, bergamot, ananas;
Hartnoten: lavender essence, nootmuskaatolie;
Basisnoten: amber woods, vanille en coffee absolute.
30 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.