Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Matcha Lemon
Parfum

1 stuk
€ 40,12
€ 30,09
€ 30,09 / 1 stuk
, Inclusief BTW
Geen verzendkosten
Uitverkocht
Limited
Art-Nr.742072
De Matcha Lemon Gift Box van Teaology is een luxueuze set met een frisse Matcha Lemon Eau de Toilette en een gratis en bijpassende Matcha Lemon Micellar Shower Gel (100 ml).

De Matcha Lemon Eau de Toilette is een frisse geur met een levendige mix van Japans groene matcha akkoord en de schil van een Italiaanse citroen. Het resultaat is een intense en tegelijkertijd frisse en sprankelende geur die zich ontwikkelt op de groene accenten van matcha, frisse citroen en een bloemige noot van lelietjes van dalen. De finale is een mix van houtachtige noten en musk.

De innovatieve formule van de Teaology Matcha Lemon Micellar Shower Gel heeft een speciale micellaire structuur, waardoor deze ondanks de reinigende werking uitstekend door de huid wordt verdragen. Absorbeert perfect vuil en onzuiverheden. Ook geschikt als shampoo en in een bubbelbad te gebruiken. Met matcha theeinfusie en citrusextract.

De sprankelende, groene box heeft geen opdruk, is gemaakt van papier, heeft een magnetische strip en kan zeer goed hergebruikt worden!
1 stuk


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.