Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Geniet van -20%* op bijna alle geuren & -25%* op bijna alle huidverzorging (bij aankoop vanaf 2 producten)! 🍋

AqualityHyper-Hydrating Recovery
Gezichtscrème

50 ml
€ 42,00
€ 840,00 / 1000 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.796097
GeurnootAquatisch
LeeftijdAlle Leeftijden
ConsistentieCrème
Huid typeAlle Huidtypes
EigenschapAnti-Aging, Hydraterend, Verstevigend
Product typeSmeltkroes
ToepassingsgebiedGezicht
De Aquality Hyper-Hydrating Recovery Cream van Dr Irena Eris is een rijke en voedende gezichtscrème met hydraterende eigenschappen waardoor verschillende soorten rimpels verminderen.

Dankzij het ingrediënt van de nieuwe generatie y-polyglutaminezuur, dat 5 keer effectiever is dan hyaluronzuur, wordt de huid nog intenser gehydrateerd. Het y-polyglytaminezuur bindt effectief met watermoleculen en herstelt de juiste hydratatieniveaus, wat essentieel is voor het verminderen van rimpels. Het heeft een langdurig gladmakend effect en zorgt er tegelijkertijd voor dat de huid weer stevig en soepel aanvoelt. De speciale structuur van dit zuur trekt watermoleculen aan als een magneet, wat zorgt voor een langdurige weerstand tegen uitdroging en een verbeterde huidelasticiteit. Daarnaast is ook goudalgenextract toegevoegd dat de barrière van de huid versterkt en de huid beschermt tegen UV-straling en andere externe agressors.

De crème is prima te gebruiken als dag- en nachtcrème en is geschikt voor ieder huidtypen, ongeacht de leeftijd.

De Aquality lijn brengt de huid terug naar het juiste hydratatieniveau. Alle producten bevatten ingrediënten die ervoor zorgen dat de opperhuid meer vocht kan vasthouden waardoor de huid optimaal gehydrateerd wordt en rimpels verdwijnen. De lijn bestaat uit twee verschillende crèmes, een serum en een masker. 
50 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.