Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Pure Active Hyaluronic Acid
Gezichtsemulsie

30 ml
€ 38,10
€ 34,29
€ 114,30 / 100 ml
, Inclusief BTW
Geen verzendkosten
Uitverkocht
Art-Nr.768615
De mannenhuid is dikker heeft een lagere pH dan vrouwen, om deze redenen heeft Collistar, in navolging op het succes van Pure Actives voor dames, een speciale versie voor mannen ontwikkeld. Hyaluronzuur is ongeëvenaard als het gaat om optimale hydratatie van de huid en dient als ‘cement’ dat huidcellen bindt: zo blijft de huid stevig en glad.

Pure Active Hyaluronic Acid is geformuleerd uit drie verschillende molecuulgewichten die binnen de gehele huidstructuur actief zijn waardoor het serum hydraterend en liftend effect op het huidoppervlak heeft, hydraterend en anti-rimpel effect bij de verbinding tussen de opper- en lederhuid biedt en diepgaande hydratatie en stimulering van het huidcel metabolisme activeert.
Door de intensieve en constante hydratatie herwint de huid binnen korte tijd haar stevigheid. Met als resultaat dat tekens van uitdroging en rimpeltjes geleidelijk minder zichtbaar worden, het gezicht steeds gladder oogt en ‘gelift’ lijkt.
Collistar Pure Active Hyaluronzuur is een complete, multifunctionele behandeling en het is het ideale product in de ochtend om de huid te revitaliseren, ‘savonds om tijdens de nachtrust optimaal te profiteren van de voordelen, als aftershave die de huid kalmeert na het scheren en na blootstelling aan de zon, wind en koude voor een direct comfortabel gevoel.
Bevat geen parabenen en kleurstoffen.
30 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.