Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Mascara Tube
Mascara

1 stuk
€ 23,00
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.967969
Kleur1 stuk
Diego Dalla Palma Mascara Tube geeft de wimpers extra volume en nog meer lengte. Dit effect wordt gecreëerd doordat de wimpers worden gecoat in een lichtgewichte ‘tube’ die gemakkelijk verwijdert kan worden met warm water.

TUBE TECHNOLOGIE: De formule is rijk aan ‘film forming resins’ die een flexibel laagje creëren en op deze manier een coating over de wimpers aanbrengen. Het resultaat: meer volume en lengte! Er is geen make-upremover nodig! De flexibele tubes glijden er gemakkelijk weer vanaf.

(1) Masseer met uw vingertoppen en warm water de wimpers.
(2) Verwijder vervolgens de mascara door naar beneden te masseren.

Mascara droogt snel, geeft een long lasting kleur intensiteit zonder klontjes en is gemakkelijk in gebruik. Mascara is smudge proof: loopt niet uit en vlekt niet. Gemakkelijk te verwijderen dankzij de Tube Technologie en perfect voor diegene die lenzen dragen. PARABENEN VRIJ. Geschikt voor gevoelige ogen.
1 stuk


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.