Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Masque Confort Anti-Age

60 ml
€ 46,31
€ 34,73
€ 57,88 / 100 ml
, Inclusief BTW
Geen verzendkosten
Binnenkort weer leverbaar
Art-Nr.872335
Vanaf uw dertigste vertraagt de celvernieuwing, verliest de huid zijn elasticiteit en is deze meer gevoelig voor kleine verkleuringen en fijne lijntjes. In lijn van de filosofie van het merk ontwikkelde Embryolisse een masker dat biotechnologische actieve ingrediënten combineerde met plantaardige. Een cocktail van verzorgende boters, ultra-geconcentreerde essentiële vetzuren, vitamines en anti-oxidanten, verbeteren de huid en haar de elasticiteit.

Het voedende crème masker heeft een verstevigende werking en remt – bij regelmatig gebruik – de effecten van vermoeidheid en tijd. De actieve ingrediënten hebben een plumpend effect, de huid voelt stevig, gevoed en glad aan en het aanzien van fijne lijntjes en rimpels wordt verminderd.

Abrikoos en zoete amandelboters, vol met verborgen schatten als linolzuur, vitamine A en en E voeden zelfs de meest dorstige huid. Katoenboter, rijk aan Omega 9 en Vitamine E (vijf maal meer dan olijfolie) zit tot aan de nok vol met geconcentreerde antioxidanten en vormt een barrière tegen vrije radicalen. Mimosa, zonnebloem en jojobawas verzachten en geven een ontspannen gevoel aan de huid. Het actieve ingrediënt hyaluronzuur, een krachtige moisturizer, versterkt de huid door deze te voorzien van vocht en geeft zo een voller en verstevigd aanzien.

- Zonder parabenen.
- Dit product heeft een uitgebalanceerde samenstelling om de kans op mogelijke allergische reacties te minimaliseren.
- Niet op dieren getest
60 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.