Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Geniet van -20%* op bijna alle geuren & -25%* op bijna alle huidverzorging (bij aankoop vanaf 2 producten)! 🍋

AuthorityAuthority Overall Eye Lifting Day & Night
Oog Crème

9 ml
€ 55,00
€ 6.111,11 / 1000 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.028034
De Overall Eye Lifting van Dr Irena Eris is een crèmeserum voor de ogen met een liftende en rimpelverminderende werking. Het oogserum heeft een verzachtende werking dankzij de combinatie van een effectieve formule en de unieke keramische massageroller.

De Authority lijn van Dr Irena Eris is werelds eerste huidverzorgingscosmetica lijn met technologie op basis van mitochondriale kaliumkanaalactivering in huidcellen. De wetenschappers van het Dr Irena Eris Center for Science and Research ontdekte dat deze technologie de huidcellen die in slaapstand staan weer opnieuw kunnen activeren. Door collïdale goudpeptide samen te voegen met trihydro activator worden de huidcellen geactiveerd. Hierdoor wordt de productie van collageen en elastine geactiveerd, wat het verouderingsproces van de huid aanzienlijk vermindert. Binnen een uur zijn eventuele lijntjes en rimpels minder zichtbaar.

Het rode algen complex laat een dun verstevigend laagje achter op de huid, waardoor de oogleden worden gelift waardoor de oogcontouren een frisse uitstraling krijgen.

De verkoelende keramische massageroller masseert de huid zachtjes terwijl je het serum over het oogcontour verdeelt. Het stimuleert de bloedsomloop en lymfestroom en versterkt het gladmakende en verstevigende effect van het serum. Het vermindert eventuele zwelling, verkleuring en donkere kringen onder de ogen.  
9 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.