Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Kabuki 05
Borstel

1 stuk
€ 29,90
€ 29,90 / 1 stuk
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.044229
PenseelhaartypeNatuurlijk Haar
Geschikt voorPoeder
Product typeBorstel
ToepassingsgebiedGezicht
Een penseel van NEO MAke Up met zachte, natuurlijke haren, ontworpen voor het aanbrengen van losse en geperste poeders. Het laat geen strepen of vlekken achter dankzij de juiste profilering, waardoor een gelijkmatige verdeling van het product mogelijk is. Door het formaat van het penseel past het in elke tas.

WAT KAN HET PRODUCT VOOR U BETEKENEN?
Alle vrouwen dromen van een perfecte make-up in elke situatie en op elk moment van de dag. Favoriete cosmetica zouden altijd in iedere damestas moeten zitten, zodat ze te hulp kunnen schieten wanneer nodig. Dit zijn ongetwijfeld poeders die de duurzaamheid van de make-up verlengen en u een matte, frisse teint geven. Ook correct aanbrengen is belangrijk!

Met de Kabuki Brush 05 verdeelt u de cosmetica gemakkelijk over het gezicht wanneer u het nodig heeft! De natuurlijke haren en de perfect geprofileerde vorm zorgen ervoor dat het poeder gelijkmatig op de huid kan worden aangebracht zonder strepen of lelijke vlekken te veroorzaken. Het Kabuki-penseel is vanwege zijn grootte een onmisbaar in elke damestas!

Een perfecte afwerking in elke situatie? Dat is nu mogelijk!
1 stuk


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.