Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Nu -20%* op bijna alle geuren, -20% op ALLE haarproducten* & -25%* op ALLES van NYX Professional Makeup! 🙌

Eyeshadow Big Round 11
Penseel

1 stuk
€ 18,90
€ 18,90 / 1 stuk
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.044225
PenseelhaartypeNatuurlijk Haar
Geschikt voorOogschaduw
Product typePenseel
ToepassingsgebiedOgen
Een rond penseel van NEO Make Up, zeer geschikt voor het aanbrengen van donkere schaduwen, het modelleren van de oogvorm of om snel smokey eyes te krijgen. Dankzij de natuurlijke haren is het penseel ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

WAT KAN HET PRODUCT VOOR U BETEKENEN?
< Droomt u van onweerstaanbare oogmake-up die iedereen om u heen zal verrukken? NEO Make Up adviseert om professionele oogschaduw te gebruiken en aan te brengen met het juiste penseel. Nu kunt u uw look een effect geven dat uw unieke charme zal benadrukken.

Dankzij het penseel Eyeshadow Brush Big Round 11 kunt u nauwkeurig en comfortabel schaduwen aanbrengen op het bewegende ooglid, waardoor u een weergaloze afwerking krijgt! Bovendien kunt u donker getinte cosmetica nauwkeurig verdelen en zelfs snel smokey eyes creëren! Met het penseel kunt u droge schaduwen aanbrengen en het helpt ook het modelleren van de oogvorm! Dankzij de natuurlijke, zachte haren is het zelfs geschikt voor mensen met een zeer gevoelige huid rond de ogen!

Het penseel Eyeshadow Brush Big Round 11 is het perfecte hulpmiddel om een heldere afwerking van de make-up te creëren en de juiste vorm van de ogen te definiëren! Ervaar het met eigen ogen!
1 stuk


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.