Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Contouring Brush 06
Poederpenseel

1 stuk
€ 18,90
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.044221
PenseelhaartypeSynthetisch Haar
Geschikt voorBlush, Highlighter, Bronzer
Product typePenseel
ToepassingsgebiedGezicht
Het penseel van NEO Make Up is gemaakt van synthetische haren, ontworpen voor het contouren met behulp van een bronzer, blush of highlighter. Dankzij de juiste profilering zorgt het voor een gelijkmatige en nauwkeurige verdeling van het product, waardoor het effect van een perfect gemodelleerde gezichtsvorm wordt gegarandeerd.

WAT KAN HET PRODUCT VOOR U BETEKENEN?
Wilt u perfecte gezichtscontouren? Om een betoverend effect te krijgen heeft u cosmetica nodig die u dit garanderen! Maar zelfs het beste product zal niet werken als het niet correct wordt aangebracht. U heeft een hulpmiddel nodig waarmee u het precies over de huid kunt verdelen. NEO Make Up heeft de oplossing!

Het professioneel contourpenseel Contouring Brush 06 helpt om de cosmetica nauwkeurig aan te brengen en de perfecte gezichtsvorm te verkrijgen. Dankzij de synthetische haren is het perfect voor het borstelen van een bronzer, blush of highlighter. Met de Contouring Brush 06 wordt het contouren van uw gezicht uiterst eenvoudig!

Geniet van perfecte make-up en een mooie huid!
1 stuk


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.