Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Look Alive Eye Balm
Oogbalsem

12 ml
€ 20,94
€ 174,50 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Verzonden door Douglas-Partner
Levering 2 - 4 werkdagen
Art-Nr.604366
Florence By Mills Look Alive Eye Balm is een oogcrème die ons helpt om er weer levend uit te zien na een lange nacht onze favoriete shows bingewatchen. De verkoelende metalen tip helpt om dikke ogen te verminderen terwijl vitamine B12, snow mushroom. Malachite-extract en een peptideblend ervoor zorgt dat u er weer 'super-charged' uit ziet. Gebruik in de ochtend als onderdeel van uw wake-up-and-go ritueel.

Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.
12 ml


Look Alive Eye Balm

Perfect om de ogen snel op te frissen, zowel ’s ochtends als ’s avonds: de verkoelende balapplicator van metaal helpt de oogbalsem om donkere kringen te verlichten en te verminderen.

Created by Millie Bobby Brown

Het merk

Millie Bobby Brown (a.k.a. Mills) herdefinieert schoonheid met Florence by Mills – een frisse benadering van clean huidverzorging en make-up. Het merk gelooft dat ware schoonheid voortvloeit uit liefde voor jezelf!
Alle producten zijn dermatologisch getest, verrijkt met vitaminen en plantaardige stoffen, en vrij van parabenen, sulfaten en synthetische geurstoffen. Daarnaast is de gehele lijn dierproefvrij, gecertificeerd door PETA, veganistisch, én geschikt voor alle huidtypen.

Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.