Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

-21%* op bijna ALLES & kies alléén dit weekend online tot 3 cadeaus bij besteding vanaf € 60,-, € 100,- en € 130,-**! 🎁

Eyeshadow
Oogschaduwpenseel

1 stuk
€ 24,47
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.628085
Geschikt voorOogschaduw, Highlighter, Concealer
KenmerkenClean Beauty
Product typePenseel
ToepassingsgebiedOgen
Het Miild Eyeshadow Penseel is goed voor het aanbrengen, blenden en versterken van uw oogschaduw. Het is gemaakt van zachte haren en met een schuin ontwerp, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is. Leg het op de platte kant om een goede hoeveelheid product aan te brengen voor een intense kleur. Houd het recht op het deksel om de kleur te mengen en te verzachten. U kunt hem ook gebruiken om contouren en highlighter aan te brengen op kleinere gebieden zoals uw neus en bovenlip. Mocht u kleine plekjes hebben die u graag met concealer wilt bedekken, dan kan dit penseel ook voor dat doel worden gebruikt. Alleen uw fantasie stelt de grenzen.

Allergievriendelijk penseel

Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.
1 stuk


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.