Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

STARSKIN® PRO MICRO-FILLER™ HAND
Hand masker

40 g
€ 26,17
€ 65,43 / 100 g
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.432489
Handen worden blootgesteld aan veel omgevingsfactoren en worden vaak niet goed verzorgd, waardoor de handen er een stuk ouder en beschadigder uitzien dan het gezicht.

De STARSKIN® MICRO-FILLER™ Hand Mask is ‘s werelds eerste en enige doe-het-zelf handfiller antiveroudering behandeling die fijne lijntjes, droogheid en imperfecties zichtbaar vermindert door het stimuleren van het natuurlijke huidvernieuwingsproces.
Deze antiveroudering behandeling is:
  • Pijnloos
  • Hygiënisch
  • Gemakkelijk thuis te gebruiken
  • Zeer effectief met zichtbare resultaten

Stap 1:
De Hyaluron Micro-Piramide Fillers worden over de buitenkant van de handen gerold en maken zo kleine gaatjes in de huid waardoor de actieve ingrediënten effectief kunnen worden opgenomen door de huid. Dit stimuleert het natuurlijke huidvernieuwingsproces.

Stap 2: De Micro-Piramides smelten zodra deze in contact komen met het serum in de strakke handschoenen, waardoor een verjongende cocktail vrijkomt van Hyaluronzuur, Peptiden, Plant stamcellen en Floret DNA. Dit stimuleert vernieuwing van de huid, verbetert de stevigheid en elasticiteit, en herstelt een jeugdige uitstraling van de handen.
40 g


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.