Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Clinique iDPoriën & Ongelijkmatige Huidstructuur
Gezichtsverzorging

1 stuk
€ 48,89
€ 38,99
€ 38,99 / 1 stuk
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Verzonden door Douglas-Partner
Partnerproducten zijn uitgesloten van de Black Friday actie
Levering 2 - 4 werkdagen
Vrij Van Parabenen
Sulfaat Vrij
Zonder Olieachtige Ingrediënten
Art-Nr.529172
KleurDramatically Different Moisturizing BB-Gel
KenmerkenVrij Van Parabenen, Sulfaat Vrij, Zonder Olieachtige Ingrediënten, Glutenvrij, Vrij Van Aceton, Lactose Vrij, Geschikt Voor De Gevoelige Huid, Zonder Sporen Van Noten, Ammoniak Vrij, Ftalaat-Vrij
De nieuwste skincare revolutie : maak zelf uw persoonlijke, custom-blend huidverzorging met Clinique iD. Clinique iD hydrateert en verzorgt de huid en is verkrijgbaar in vijftien unieke combinaties. Kies eerst uw Hydration Base en vervolgens één van de vijf Active Cartridge Concentrates op basis van uw specifieke huidbehoefte om uw eigen, persoonlijke Clinique iD Custom Hydrator samen te stellen.

Stap 1:
Kies de Dramatically Different™ Moisturizer Hydratatie Basis afhankelijk van huidtype de voorkeur qua textuur.
-Dramatically Different™ Hydrating Jelly: deze gloednieuwe, lichte en frisse waterachtige textuur is geschikt voor alle huidtypes.
-Dramatically Different™ Moisturizing Lotion+: een van de meest geliefde Clinique formules en texturen ter wereld. De zijdeachtige verzorging is geschikt voor de zeer droge tot droge-gecombineerde huidtypes.
-Dramatically Different™ Oil-Control Gel: een lichte, lotion-gel textuur die helpt de vettere huid in balans brengen en verfrissen. Perfect voor combinatie- vette tot vette huidtypes.
-Dramatically Different™ Moisturizing BB-Gel: een lichte BB-gel die zorgt voor een 8 uur lange olievrije hydratatie, plus een natuurlijke stralende teint .

Stap 2:
Kies dan uw Active Cartridge Concentrate waarbij u uitgaat van uw grootste huidzorg. Iedere cartidge bevat een hoog gehalte pure, geconcentreerde actieve ingrediënten die een speciale huidzorg behandelen.

Over de blauwe cartridge:
De blauw cartridge bevat pure, geconcentreerde percentages Alpha Hydroxy Acids en andere actieve werkstoffen die de zichtbaarheid van poriën reduceren en de huidstructuur zo verbeteren dat de huid frisser en helderder is.
-Verbetert de huidstructuur zodat deze frisser en helderder oogt met kleinere poriën dankzij Alpha Hydroxy Acids (AHA’s). Alpha Hydroxy Acids halen snel dode huidcellen weg en helpen poriën optisch verkleinen, zodat de huid gladder en frisser oogt.
-Rekent af met dode huidcellen en ruwe plekjes zodat de huid frisser, gladder en helderder is dankzij Alpha Hydroxy Acids, glycolzuur en melkzuur.
-Verbetert de energie van de huid, die met de tijd kan verminderen, en helpt zo een efficiënte celvernieuwing verbeteren voor nieuwe, verse huidcellen door gebruik van caffeïne en taurine.
-Helpt de huid er egaler uit te zien met een gladde structuur dankzij Laminaria Saccharina Extract, een zeewierextract.

Let op: de producten worden geleverd inclusief de cartridge.
Dramatically Different Moisturizing BB-Gel


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.