Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Vitamine C Super Glow Serum
Serum

30 ml
€ 23,68
€ 78,93 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.407891

PrepHet vitaliserende Super Glow Serum van one.two.free! transformeert een doffe, verouderde huid in een gerevitaliseerde huid met een prachtige teint en natuurlijke glow. Het serum bevat actieve vitamine C (7%) ester* dat fijne lijntjes, pigmentvlekken en onzuiverheden verzacht.

Gefermenteerde chaga-paddenstoelen en chardonnay-druiven geven de huid een energieke, stralende en jeugdige gloed. Door de natuurlijke ingrediënten kan het product van kleur veranderen zonder dat dit invloed heeft op de effectiviteit.

Voor alle huidtypes. Ook geschikt voor gevoelige huid. Dermatologisch getest.
< br> *natuurlijk ingrediënt: kan na verloop van tijd van kleur veranderen zonder invloed op de effectiviteit.
Het gebruik van gefermenteerde ingrediënten maakt een product niet alleen effectiever – maar ook efficiënter. Van nature bevatten deze gefermenteerde ingrediënten ook AHA’s die uw huid een zachte peeling geven en huidvernieuwing stimuleren.

Het fermentatieproces recreëert uw natuurlijke celfuncties, daarom irriteren de producten van one.two.free! niet en zijn ze super geschikt voor de gevoelige huid!
30 ml


Get that GLOW, girl!

Let it glow!

Stap 1

REINIGING

Begin altijd met een grondige gezichtsreiniging, want een schone basis is zeer belangrijk. Exfolieer uw huid eenmaal per week voor een vlekkeloze, egale teint.

Stap 2

VOORBEREIDING

Na het reinigen is het belangrijk om de pH van uw huid weer in evenwicht te brengen en haar extra te hydrateren. Dit zorgt ervoor dat het effect van elke behandeling hierna wordt gemaximaliseerd.

Stap 3

VERZORGING

Last but not least: deze laatste stap bindt alle verzorgende ingrediënten aan uw huid en laat haar stralen!

Super Glow Serum

STAP 2: VOORBEREIDING

Het Super Glow Serum maakt deel uit van de tweede stap in uw verzorgingsroutine: voorbereiding. Het serum transformeert de doffe huid in een heldere teint. Actieve vitamine C verzacht fijne lijntjes, vermindert donkere vlekken en bestrijdt oneffenheden. Gefermenteerde Chaga-champignons en gefermenteerde chardonnay-druiven geven uw huid een stralende, jeugdige gloed!

Het merk one.two.free!

Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.