Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Love SleepLove Sleep Seduction Candle
Kaars

220 g
€ 43,00
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.531332
Geschikt voorWonen
CadeautipVerjaardag
"Claim de slaapkamer weer voor slaap en intimiteit deze This Works Love Sleep Seduction Candle met een 100% natuurlijke Superblend van Ylang Ylang en Patchoeli, ‘to switch you off and turn you on’!

Creëer een sfeer van connectie, dim het licht en ‘switch off’ met deze 100% natuurlijke, romantische, sensueel geurende kaars voor meer intieme nachten. Doe het licht uit, ‘switch off and turn on’. Deze prachtige kaars bevordert een gevoel van well-being, vermindert zorgen en helpt je om in de stemming te komen voor seks, intimiteit en een vredige slaap. Steek de kaars aan in je slaapkamer terwijl je begint te ontspannen van je dag en laat deze branden, waarbij het ontspannende aroma vrijkomt totdat je hoofd het kussen raakt om te slapen. Ylang Ylang staat bekend om zijn kalmerende, zorg-verminderende eigenschappen en de kracht om de zintuigen te prikkelen, terwijl Patchoeli een zacht kalmerend effect heeft en wierook je stimuleert om diep en rustig te ademen. 94% kon zich 's avonds beter ontspannen (In een gebruikerstest met 25 deelnemers gedurende 14 dagen)

Bij This Works begrijpen ze de connectie tussen seks, slaap en welzijn. Als experts op het gebied van slaap en ons circadiaanse ritme introduceren ze daarom nu Love Sleep. Deze productlijn voor de slaapkamer is ontwikkeld om het niveau van ontspanning voor het slapen gaan te verhogen en intimiteit te stimuleren: de oplossing tegen digitale connectie en voor betere slaap en betere relaties. "
220 g