Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Capture TotaleSuper Potent Serum
Anti-aging verzorging

30 ml
€ 89,95
€ 80,95
€ 269,83 / 100 ml
, Inclusief BTW
50 ml
€ 128,00
€ 115,20
€ 230,40 / 100 ml
, Inclusief BTW
75 ml
€ 141,16
€ 127,05
€ 169,40 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
+ cadeau
Art-Nr.515680
Het beste totale anti-ageing serum van Dior met een vermogen en doeltreffendheid die u zullen blijven verbazen. Na slechts één week gebruik van het Super Potent Serum is de kwaliteit van de huid zichtbaar verbeterd: de huid ziet er jonger, sterker uit en straalt van gezondheid.

Het serum bestaat voor 91% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong* zoals longoza, het iconische ingrediënt van de Capture Totale verzorgingsproducten uit de tuinen van Dior. Het Super Potent Serum is ontstaan uit onderzoek naar moedercellen en de expertise van Dior op het gebied van bloemen.

ÉÉN WEEK OM HET VERSCHIL WAAR TE NEMEN
Zichtbare resultaten, bevestigd door de vrouwen:
  • 97% van de vrouwen vindt hun huid voller**.
  • 97% van de vrouwen vindt hun huid strakker**.
  • 98% van de vrouwen vindt hun huid steviger**.

TEXTUUR
Het Capture Totale Super Potent Serum biedt een uitzonderlijke zintuiglijke ervaring dankzij de fijne snel doordringende textuur die heerlijk aanvoelt op de huid.

INGREDIËNTEN
Het Super Potent Serum concentreert de volledige expertise van Dior Floral Science in een revitaliserende technologie. Dior Floral Science is erin geslaagd om het natuurlijke revitaliserende vermogen van de longoza uit de tuinen van Dior, een uitzonderlijke bloem met gerenommeerde revitaliserende eigenschappen, te ontcijferen om de volledige kracht van de moedercellen van de huid te herstellen***. Dankzij een vernieuwde vector wordt de formule beter door de huid opgenomen.

De formule van het Super Potent Serum bevat een vernieuwd hyaluronzuur dat drie keer meer door de huid wordt opgenomen****. De formule bestaat voor 91% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong*.

ZICHTBARE RESULTATEN NA ÉÉN WEEK GEBRUIK
  • De huid is 31% voller*****.
  • De huid is 27% stralender*****.

ZICHTBARE RESULTATEN NA ÉÉN MAAND GEBRUIK
  • De huid is 29% strakker*****.

* In overeenstemming met de ISO 16128-norm, deel 1 en 2. Waterpercentage inbegrepen. De overige ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om de doeltreffendheid en stabiliteit van de formule te optimaliseren.
** Tevredenheidstest, 60 vrouwen, na 7 dagen gebruik.
*** In-vitrotest op ingrediënt.
**** Vergeleken met een klassiek hyaluronzuur.
***** Zelfevaluatie door 33 vrouwen.
30 ml

Bij besteding vanaf €95 aan Dior. 

Eén cadeau per klant. Op=op.DE ONTDEKKING VAN DIOR OVER MOEDERCELLEN

Na 20 jaar onderzoek naar moedercellen, weten de Dior wetenschappers nu meer over wat de schoonheid en gezondheid van een jeugdige huid inhoudt: moedercellen vertegenwoordigen slechts 0,2% van onze huidcellen, maar elke moedercel kan miljoenen andere cellen produceren.

HET SUPER POTENT SERUM

Na het eerste gebruik, wordt de huid direct gehydrateerd en worden onzuiverheden verminderd. De gereinigde huid ziet er zuiver, fris en stralend uit. Dag na dag, kan de huid beter ademen en wordt haar zachtheid en jeugdige uitstraling hersteld.

Na een maand voelt 98%* van de vrouwen dat hun huid steviger en voller is, en 90%* van de vrouwen vindt dat de zichtbaarheid van rimpels verminderd is.

*Blinde gebruikstest onder 60 vrouwen, na 1 maand gebruik.

BIO-CELLULAIRE TECHNOLOGIE

Deze unieke technologie van Dior combineert het revitaliserende vermogen van vier uitzonderlijke bloemen met een vernieuwde vector die de opname door de huid verbetert.

*Patent verleend voor het Longoza-extract.

Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.