Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

-21%* op bijna ALLES & kies alléén dit weekend online tot 3 cadeaus bij besteding vanaf € 60,-, € 100,- en € 130,-**! 🎁

Collagen & Hyaluron Ultimate Youth Elixir
Mineralen

840 ml
€ 81,39
Op voorraadGeen verzendkosten
Verzonden door Douglas-partner. Verwachte levering 2 - 4 werkdagen
Art-Nr.583660
Product typeFles
ToepassingsgebiedMond

De elasticiteit, het vochtgehalte en de structuur van onze huid zijn essentieel voor hoe mooi, stralend en jeugdig deze eruitziet. De lichaamseigen bouwstenen collageen, hyaluronzuur en ceramiden, die elkaar aanvullen, spelen hier een belangrijke rol - en dit is precies waar het Collagen & Hyaluron Ultimate Youth Elixir van #INNERBEAUTY om de hoek komt kijken, dat niet alleen fans van hyaluroncapsules en collageen capsules zullen dol zijn: het recept van de schoonheidsdrank is rijk aan collageenpeptiden, hyaluronzuur en ceramiden en combineert deze krachtige actieve ingrediënten met vitamine E en C, zink en koper om de huid van binnenuit te beschermen tegen oxidatieve stress. Collageen heeft een positief effect op het jeugdige uiterlijk van onze huid, terwijl ceramiden de uitstraling en hydratatie van de huid ondersteunen en hyaluronzuur helpt de huid vocht vast te houden. Het Collagen & Hyaluron Ultimate Youth Elixir ondersteunt de jeugdige, stralend mooie uitstraling van onze huid van binnenuit - en zonder toegevoegde suikers, gluten, lactose en kleurstoffen.

Inhoud: 28 flesjes van elk 30 ml

Meer over dit product
Het positieve effect van individuele voedingsstoffen op de schoonheid van de huid is aangetoond in wetenschappelijke studies:

  • meer huidvocht*
  • steviger en gladder uiterlijk van de huid*
  • Oogrimpelreductie**

*Voor ceramiden: Bizot et al., Cosmetics 2017, 4(4), Artikel nr. 37, pagina's 9-13 (na 60 dagen inname)
**Voor collageenpeptiden: Proksch et al., Skin Pharmacol Physiol 2014; 27: Pagina's 113-119 (na 8 weken gebruik)

Geproduceerd voor
Ultimate Skin Aesthetics GmbH
D-40184 Düsseldorf

840 ml


Douglas vindt het belangrijk dat alleen echte reviews worden getoond. Negatief of positief: we zetten een review altijd online. We controleren wel eerst of deze voldoet aan onze reviewvoorwaarden en niet nep is. Dat gebeurt zowel automatisch als handmatig. Lees hier hoe we dat doen.