Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Geniet van -20%* op bijna alle geuren & -25%* op bijna alle huidverzorging (bij aankoop vanaf 2 producten)! 🍋

VIP The Gold Mask™
Masker

1 stuk
€ 28,50
€ 28,50 / 1 stuk
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.408845
LeeftijdAlle Leeftijden
Huid typeNormale Huid
EigenschapZorgzaam, Hydraterend, Voedend
Product typeMasker
ToepassingsgebiedVoeten, Gezicht, Handen
Bent u op zoek naar een perfect en hoogwaardig cadeau, dan is de STARSKIN® VIP The Gold Mask ™ giftset het antwoord! Bestaande uit de complete VIP-collectie De Gold Mask ™ -collectie met een luxe hand-, voet- en gezichtsmasker en een hoofdband van het merk STARSKIN®. Het perfecte persoonlijke geschenk voor de meest luxueuze, volledige lichaamsmaskerbehandeling die buitengewone resultaten oplevert!

VIP The Gold Mask ™: een luxe bio-cellulosemasker op waterbasis - een van de bestsellers van STARSKIN® - dat gerevitaliseerde, bijgevulde, gerehydrateerde en zichtbaar voller en jonger ogende huid met een stralende gloed levert, in slechts 15 minuten!

VIP The Gold Mask ™ Hand: een luxueuze handbehandeling die zelfs de ruwste handen en nagelriemen revitaliseert, verzacht en voedt in slechts 15 minuten. De zelfverwarmende dubbele-lagen-technologie houdt natuurlijke lichaamswarmte vast voor maximale absorptie van de ingrediënten. Perfect als schoonheidsritueel voor het slapengaan!

VIP The Gold Mask Foot: een luxueuze voetbehandeling die zelfs de ruwste voeten in slechts 15 minuten verzacht, egaliseert en voedt. De zelfverwarmende dubbele-lagen-technologie houdt natuurlijke lichaamswarmte vast voor maximale absorptie van de ingrediënten.
1 stuk


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.