Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

ScandalEau de Toilette 50ml + Bodylotion 75ml
Geurenset

1 stuk
€ 90,95
€ 80,55
€ 80,55 / 1 stuk
, Inclusief BTW
Geen verzendkosten
Uitverkocht
Art-Nr.359438
Scandal Eau de Parfum van Jean Paul Gaultier is nu tijdelijk verkrijgbaar in deze cadeauset speciaal gemaakt voor de feestdagen vinden we de damesgeur Scandal Eau de Parfum (50 ml) en de Scandal geparfumeerde body lotion (75 ml) in een aantrekkelijke geschenkset voor de feestdagen.

Het damesparfum Scandal Eau de Parfum is een overdosis van plezier. Een heerlijk frisse honing honinggeur gecombineerd met de elegantie van gardenia en patchoeli voor een verslaving die zeer Jean Paul Gaultier is. Het parfum Scandal van Jean Paul Gaultier, het elegante aura dat zij achterlaat in het voorbijgaan wordt geprikkeld door de feestelijke sfeer van de ondeugende buurten van Parijs. Het is meer dan een vleugje frisse lucht, het is een vleugje vrijheid! Een ideale zwoele damesgeur, een verrukkelijke en frisse honing met het overheerlijke en sensuele parfum van gardenia en bloedsinaasappel. In combinatie met patchoeli wordt de honing sensueel en scandalous!

Vier Kerstmis met deze Scandal Eau de Parfum geurset van Jean Paul Gaultier. Jean Paul Gaultier wenst u prettige feesten en nodigt u uit om deze metalen set te ontdekken uit de Gaultier après-ski.
1 stuk


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.