Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

(62)
Gucci BeautyRouge a Levres Voile
Lipstick

  • +14
3.5 g
€ 51,00
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.397179
KleurNr. 201 The Painted Veil

Gucci Rouge à Lèvres Voile lipstick zorgt voor een onvergetelijke, kleurrijke liplook met een helder glanzende finish. De transparante formule van deze lipstick, verkrijgbaar in tal van levendige kleuren, heeft een lichte textuur die jouw lippen hydrateert en comfortabel doet aanvoelen.

Formule en aanbrengmethode:
De crèmige en zachte formule is verrijkt met oliën en wassen, waardoor deze Gucci lipstick moeiteloos over je lippen heen glijdt — voor optimaal gehydrateerde lippen en een nauwkeurig opgemaakte liplook boordevol kleur.

Heerlijk smeltende crème-textuur. Verrijkt met oliën.

Transparante en helder glanzende finish.

Niet-kleverige formule.
Design en assortiment:
Voor dit assortiment aan heldere tinten is inspiratie geput uit legendarische Hollywood-films en filmsterren uit de wonderjaren van de ‘Gouden Eeuw’.
De verpakking heeft een op vintage make-up geïnspireerd design en is een mooi samenspel van hedendaagse iconen en Gucci’s kenmerkende motieven. Rouge à Lèvres Voile lipstick maakt een echt vrouwelijk stijlstatement. Op het design prijkt een print van rozige rozenknopjes, die mooi afsteekt tegen de ivoorkleurige achtergrond en de gouden lipstickhuls; deze lipstick lijkt rechtstreeks gegrepen uit de jaren ‘40.

Nr. 201 The Painted Veil