Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Powder
Highlighter

9 g
€ 14,99
€ 166,56 / 100 g
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.806638
KleurNr. 05 - Bold Coral
Wie heeft er een vriendje nodig als u de Douglas Highlighter Powder hebt? Verlicht uw huid met de nieuwe Douglas Collection Highlighting Powder met een stralende glans. Deze poeder textuur perfectioneert de huid met stralende glanskracht. De kleur versmelt met de huid voor een gelijkmatige, gewichtloze en pure afwerking. Parelachtige, glinsterende pigmenten garanderen een levensechte kleur en uitstraling op de huid.
Nr. 05 - Bold Coral


Douglas Collection Highlighting Powder

De volgende generatie highlighters

Onweerstaanbare glow

De textuur garandeert een gemakkelijke applicatie en een glad huidgevoel. Reflecterende en iriserende parels zorgen voor een heldere afwerking.

Gepatenteerde technologie

Dankzij de perfect ronde deeltjes is de textuur heerlijk delicaat en perfect te verdelen. Crosspolymer maakt de huid glad en laat deze glanzen.

Lichtgevende pigmenten

Lichte, glanzende parelmoer pigmenten met een mooie satijnglans zorgen voor een unieke glow en benadrukken de natuurlijke schoonheid.

Ultieme helderheid

Of het nu natuurlijk, romantisch, dramatisch of sensueel is: dankzij de verschillende tinten is de perfecte glowpartner snel gevonden.

Tip: Breng de highlighter aan op het puntje van uw neus en brug van uw neus, jukbeenderen, op het hart van de lippen en onder de boog van de wenkbrauwen om uw teint een schitterende glans te geven.

Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.