Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

ForeverForever Skin Glow
Foundation

30 ml
€ 42,95
€ 143,17 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Verzonden door Douglas-Partner
Levering 2 - 4 werkdagen
Art-Nr.059659
Kleur1W 30 ml
DekkingMedium
ConsistentieCrème
SPF35
FinishStralend, Mat
EigenschapUva-Uvb Bescherming, Zorgzaam, Langdurig, Hydraterend, Anti-Vervuiling, Anti-Onzuiverheden
Product typeFles
ToepassingsgebiedGezicht
Een ultraperfectionerende foundation met een stralende finish die 24 uur* lang aanhoudt, verkrijgbaar in een reeks van 24 tinten voor alle huidskleuren: 100%** van de vrouwen heeft een Dior Forever Skin Glow-tint gevonden die past bij hun huidskleur. De Dior Forever Skin Glow foundation geeft de teint een stralende finish die de hele dag aanhoudt. Getest in omstandigheden van hitte, transpiratie en vochtigheid, biedt de foundation 24 uur* lang fixatie. Dankzij haar medium-tot-volledige dekking egaliseert de foundation de teint, hydrateert en verzacht ze de huid en biedt ze optimaal draagcomfort.

De Dior Forever Skin Glow foundation is geformuleerd met een 86%*** verzorgende basis om de schoonheid van de teint zichtbaar te versterken: de huid ziet er zichtbaar voller uit na het aanbrengen.**** De hydratatie van de huid is binnen één week gebruik verbeterd.***** De uitstraling van de huid wordt binnen één maand weer tot leven gebracht.****

100%***** van de vrouwen bevelen de Dior Forever Skin Glow foundation aan. De Dior Forever Skin Glow foundation met SPF 35 PA++ draagt dag na dag bij aan het behoud van de huidkwaliteit door deze te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals UVA- en UVB-stralen, blauw licht****** dat wordt verspreid door beeldschermen en vervuiling.

Perfectioneer de teint ook met de matte en fluweelzachte finish van de Dior Forever foundation, en de natuurlijke perfecte finish van de nieuwe Dior Forever Natural Nude foundation.

RESULTATEN
Dior Forever Skin Glow is bestand tegen hitte, vochtigheid en transpiratie en biedt 24 uur* lang een perfecte teint en een stralende finish zonder maskerachtig effect. Dankzij de formule die voor 86%*** is samengesteld uit een verzorgende basis, verstopt de foundation de poriën niet, biedt deze langdurig draagcomfort en maakt het de huid iedere dag egaler en matter. In slechts 1 week ziet de huid er minder glanzend uit.***** In slechts 1 maand zien de poriën er zichtbaar strakker uit.****

FORMULE
Geformuleerd met pigmenten van minerale oorsprong, past de foundation zich aan de huidskleur aan voor een sensueel gesublimeerde teint met een onmerkbare make-up look en feel. Samengesteld met een 86%*** verzorgende basis, bevat de foundation erkende ingrediënten in het hart van de formule: extract van wilde viooltjes, een hydratatiebooster dat uitdroging van de huid helpt te voorkomen****** en een beschermend rozenbottelextract dat de huidkwaliteit helpt te beschermen tegen negatieve omgevingsfactoren van buitenaf******, de zichtbaarheid van poriën vermindert en de huidtextuur bij elke applicatie verfijnt. Dermatologisch getest, geschikt voor alle huidtypes.

KLEUREN
24 kleuren op maat voor alle vrouwen. Sinds 2014 heeft Peter Philips, Creative & Image Director voor Dior Make-up een buitengewone kennis van de huid en hoe deze gesublimeerd kan worden. De 24 kleuren van Dior Forever Skin Glow zijn zorgvuldig ontworpen om bij elke huidskleur te passen.

100%** van de vrouwen kunnen hun kleur met Dior Forever Skin Glow vinden. De perfecte match tussen de Dior Forever Skin Glow-kleuren en de huid is beoordeeld door zowel vrouwen die zijn geselecteerd vanwege hun representativiteit van de 110 huidskleuren die door de wetenschap zijn geïdentificeerd, als door meer dan 1.000 schoonheidsexperts over de hele wereld.

* Instrumentele test bij 20 vrouwen.
** Eerste Dior-onderzoek uitgevoerd onder 110 vrouwen die representatief zijn voor de 110 huidskleuren die door de wetenschap zijn geïdentificeerd.
*** Minimum percentage van de foundationbasis dat zorgt dat de huid gehydrateerd blijft, voordat kleurpigmenten worden toegevoegd.
**** Zelfevaluatie test via een vragenlijst onder 44 vrouwen.
***** Test bij 60 vrouwen na één week gebruik van Dior Forever.
****** In-vitrotest.
1W 30 ml


86% huidverzorgende basis**

De 24 uur* langhoudende foundation

Dior Forever Skin Glow zorgt voor een stralende finish en een 24 uur* langhoudende, hoge dekking die bestand is tegen hitte en vochtigheid. Dior Forever Skin Glow is voor 86%** samengesteld uit een huidverzorgende basis en verbetert dag na dag de huidkwaliteit.

Onmiddellijk, ziet de huid er zichtbaar voller uit.***
In slechts 1 week is de hydratatie verbeterd.****
In slechts 1 maand is de uitstraling van de huid weer tot leven gewekt.***

100% van de vrouwen vond hun kleur*****

Ontstaan uit de expertise van Peter Philips, Creative & Image Director voor Dior Make-up, sluit het uitgebreide kleur palette van meer dan 20 tinten perfect aan bij alle huidskleuren. Vind nu uw perfecte match.

* Instrumentele test bij 20 vrouwen
** Minimum percentage van de hydraterende foundationbasis vóór het toevoegen van kleur
*** Zelfevaluatievragenlijst ingevuld door 45 vrouwen
**** Consumententest met 66 vrouwen

Beauty tutorial

24 uur stralende perfectie

Breng de Dior Forever Skin Glow foundation aan voor een 24 uur lang stralende, hoog dekkende teint. Het maakt de huid glad, verheldert de teint en hydrateert, zelfs in warme en vochtige omstandigheden.

***** Eerste Dior-studie uitgevoerd onder 110 vrouwen die representatief zijn voor de 110 huidtinten die door de wetenschap zijn geïdentificeerd

Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.