Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Forever
Foundation

  • 7N - Neutral
30 ml
€ 57,95
€ 193,17 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
+ cadeau
Art-Nr.059620
Kleur1N - Neutral
DekkingMedium
ConsistentieCrème
SPF35
FinishMat
EigenschapUva-Uvb Bescherming, Zorgzaam, Langdurig, Hydraterend, Anti-Vervuiling, Anti-Onzuiverheden
Product typeFles
ToepassingsgebiedGezicht
Dior Forever is de iconische langhoudende en ultraperfectionerende foundation van Dior voor een natuurlijk matte teint, verkrijgbaar in 24 kleuren: 100% van de vrouwen hebben hun kleur gevonden.

De Dior Forever foundation is getest in omstandigheden van hitte, transpiratie en vochtigheid en biedt een 24 uur* langhoudend resultaat met een matte, glansvrije finish van 's ochtends tot' s avonds. Dankzij haar verzorgende formule en medium-tot-volledige dekking egaliseert deze foundation de teint, vermindert het zichtbaar de poriën, maakt het de huid glad en biedt het optimaal draagcomfort.

De Dior Forever foundation is voor 86%** samengesteld uit een verzorgende basis, waardoor het zichtbaar de schoonheid van de teint sublimeert: de textuur van de huid wordt onmiddellijk verbeterd****, glans wordt binnen een week verminderd***** en de zichtbaarheid van poriën neemt af vanaf de eerste maand****.

98%***** van de vrouwen die Dior Forever dragen, houden van hun huid. Om de kwaliteit van de huid dag na dag te behouden, beschermt deze foundation met SPF 35 PA+++ de huid van schadelijke invloeden van buitenaf: UVA- en UVB-stralen, blootstelling aan blauw licht****** en vervuiling.

Ontdek ook de Dior Forever Skin Glow foundation, voor een stralende finish en Dior Forever Natural Nude voor een natuurlijk perfecte teint.

RESULTATEN
Dior Forever is bestand tegen hitte, vochtigheid en transpiratie en biedt 24 uur* lang een perfecte teint en een natuurlijk matte finish zonder maskerachtig effect. Dankzij de formule die voor 86%** is samengesteld uit een verzorgende basis, verstopt de foundation de poriën niet, biedt deze langdurig draagcomfort en maakt het de huid iedere dag egaler en matter. In slechts 1 week ziet de huid er minder glanzend uit.***** In slechts 1 maand zien de poriën er zichtbaar strakker uit.****

FORMULE
Geformuleerd met pigmenten van minerale oorsprong, past de foundation zich aan de huidskleur aan voor een sensueel gesublimeerde teint met een onmerkbare make-up look en feel.

Samengesteld met een 86%** verzorgende basis, bevat de foundation erkende ingrediënten in het hart van de formule: extract van wilde viooltjes, een hydratatiebooster dat uitdroging van de huid helpt te voorkomen****** en een beschermend rozenbottelextract dat de huidkwaliteit helpt te beschermen tegen negatieve omgevingsfactoren van buitenaf******, de zichtbaarheid van poriën vermindert en de huidtextuur bij elke applicatie verfijnt. Dermatologisch getest, geschikt voor alle huidtypes.

KLEUREN
24 kleuren op maat voor alle vrouwen. Sinds 2014 heeft Peter Philips, Creative & Image Director voor Dior Make-up een buitengewone kennis van de huid en hoe deze gesublimeerd kan worden. De 24 kleuren van Dior Forever zijn zorgvuldig ontworpen om bij elke huidskleur te passen.

100%*** van de vrouwen kunnen hun kleur met Dior Forever vinden. De perfecte match tussen de Dior Forever foundationkleuren en de huid is beoordeeld door zowel vrouwen die zijn geselecteerd vanwege hun representativiteit van de 110 huidskleuren die door de wetenschap zijn geïdentificeerd, als door meer dan 1.000 schoonheidsexperts over de hele wereld.

* Instrumentele test bij 20 vrouwen.
** Minimum percentage van de foundationbasis dat zorgt dat de huid gehydrateerd blijft, voordat kleurpigmenten worden toegevoegd.
*** Eerste Dior-onderzoek uitgevoerd onder 110 vrouwen die representatief zijn voor de 110 huidskleuren die door de wetenschap zijn geïdentificeerd.
**** Zelfevaluatietest via een vragenlijst onder 45 vrouwen.
***** Test bij 66 vrouwen na één week van gebruik van Dior Forever.
****** In-vitrotest.
1N - Neutral

Bij besteding vanaf €95 aan Dior. 

Eén cadeau per klant. Op=op.86% huidverzorgende basis**

De 24 uur* langhoudende foundation


Dior Forever biedt een glansvrije matte finish en een 24 uur* hoge dekking die bestand is tegen hitte en vochtigheid. Samengesteld uit een 86%** verzorgende basis, verbetert Dior Forever iedere dag opnieuw de kwaliteit van de huid:

De huidtextuur lijkt direct gladder. ****
In slechts één week ziet de huid er minder glanzend uit. *****
In slechts één maand lijken poriën zichtbaar verkleind. ****

Talrijke kleuren

Een perfecte match voor iedere vrouw

Ontstaan uit de expertise van Peter Philips, Creative & Image Director voor Dior Make-up, passen de tinten van Dior Forever perfect bij elke huidskleur. Vind nu uw perfecte match.

Beauty Tutorial

24u hoog dekkende make-up

Breng de iconische Dior Forever Matte Foundation aan voor een 24 uur matte, hoog dekkende teint. Het maakt de huid gladder en houdt glans onder controle, zelfs in warme en vochtige omstandigheden.

Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.