Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Clinique iDVermoeidheid
Gezichtsverzorging

Dramatically Different Moisturizing Lotion+
€ 57,18
€ 45,74 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.065637
Leeftijd20+
ConsistentieCrème
Huid typeNormale Huid
EigenschapVitaliserend, Versterking, Beschermend, Hydraterend
ToepassingsgebiedGezicht
De nieuwste skincare revolutie : maak zelf uw persoonlijke, custom-blend huidverzorging met Clinique iD. Clinique iD hydrateert en verzorgt de huid en is verkrijgbaar in vijftien unieke combinaties. Kies eerst uw Hydration Base en vervolgens één van de vijf Active Cartridge Concentrates op basis van uw specifieke huidbehoefte om uw eigen, persoonlijke Clinique iD Custom Hydrator samen te stellen.

Stap 1:
Kies de Dramatically Different™ Moisturizer Hydratatie Basis afhankelijk van huidtype de voorkeur qua textuur.
-Dramatically Different™ Hydrating Jelly: deze gloednieuwe, lichte en frisse waterachtige textuur is geschikt voor alle huidtypes.
-Dramatically Different™ Moisturizing Lotion+: een van de meest geliefde Clinique formules en texturen ter wereld. De zijdeachtige verzorging is geschikt voor de zeer droge tot droge-gecombineerde huidtypes.
-Dramatically Different™ Oil-Control Gel: een lichte, lotion-gel textuur die helpt de vettere huid in balans brengen en verfrissen. Perfect voor combinatie- vette tot vette huidtypes.
-Dramatically Different™ Moisturizing BB-Gel: een lichte BB-gel die zorgt voor een 8 uur lange olievrije hydratatie, plus een natuurlijke stralende teint .

Stap 2:
Kies dan uw Active Cartridge Concentrate waarbij u uitgaat van uw grootste huidzorg. Iedere cartidge bevat een hoog gehalte pure, geconcentreerde actieve ingrediënten die een speciale huidzorg behandelen.

Over de oranje cartridge:
De oranje cartridge bevat pure, geconcentreerde percentages taurine en andere actieve ingrediënten die de huid wakker maken en tekenen van vermoeidheid verminderen.
-Geeft de huid nieuwe energie om tekenen van vermoeidheid door dagelijkse stressfactoren te minimaliseren dankzij taurine. Dit voor Clinique NIEUWE ingrediënt is een aminozuur dat de celenergie oppept. Dat is essentieel voor de algemene gezondheid van de huid, om vocht vast te houden en voor celvernieuwing.
-Helpt de huidcellen de energie te geven die ze nodig hebben om zich te vernieuwen dankzij taurine, caffeïne, Acetyl Carnitine en Adenosine Phosphate.
-Helpt de vermoeide, gestresste huid nieuw leven inblazen zodat die er stralender en soepeler uitziet dankzij Mimosa Bark Extract (Albizia Julibrissin Bark Extract) en Sodium RNA fragmentjes.
-Helpt de natuurlijke afweer van de huid tegen vijanden van buitenaf verbeteren en houdt de huid in balans dankzij Lactobaccilus Ferment en Japanese Green Tea Extract.
-De huid wordt frisser, gladder en stralender dankzij Alpha Hydroxy Acids zoals salicylzuur en glycolzuur.

Let op: de producten worden geleverd inclusief de cartridge.
Dramatically Different Moisturizing Lotion+


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.