Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Geniet van -20%* op bijna alle geuren & -25%* op bijna alle huidverzorging (bij aankoop vanaf 2 producten)! 🍋

Pink Set
Geurenset

1 stuk
€ 134,90
€ 134,90 / 1 stuk
, Inclusief BTW
Binnenkort weer leverbaarGeen verzendkosten
Binnenkort weer leverbaar
Art-Nr.057482
KenmerkenClean Beauty
De Pink Set van Zarkoperfume bevat een grote fles van 100 ml van de populaire Pink MoléCule geur, evenals een navulbaar 10 ml reisflesje. Met dit duo kunt u als parfumliefhebber uw favoriete parfum thuis en onderweg op elk gewenst moment aanbrengen en hebt u Pink MoléCule altijd in de juiste maat bij de hand.
Moleculair geurduo: Pink Set van Zarkoperfume
Pink MoléCule 090-09 is gemaakt door de Deen Zarko Ahlmann Pavlov. De geur is geïnspireerd op een warme lentebries en het water en de donkere bomen van de Deense kust. Zwarte vlierbes, abrikoos, zwarte orchidee en champagne vormen de topnoten van het eau de parfum. De basis van de geur bestaat uit mahonie en blackwood. De fabrikant van de parfumcompositie heeft de hartnoot opzettelijk weggelaten. Pas na het aanbrengen op de huid ontvouwt het parfum zijn zeer speciale, individuele karakter. Het parfum reageert op uw eigen lichaamsgeur, zodat het bij iedereen anders ruikt en de persoonlijke uitstraling van de drager perfect onderstreept.
Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.
Pink Set


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.