Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

My Contouring Palette
Make-up set

1 stuk
€ 17,33
€ 17,33 / 1 stuk
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Palmolievrij
Paraffine-Vrij
Vrij Van Parabenen
Art-Nr.020074
Kleur1
DekkingMedium
LeeftijdAlle Leeftijden
ConsistentieCompact
Huid typeNormale Huid
FinishMat
EigenschapDefiniërend, Benadrukken
KenmerkenPalmolievrij, Paraffine-Vrij, Vrij Van Parabenen, Sulfaat Vrij, Niet Alcoholisch, Zonder Olieachtige Ingrediënten, Vrij Van Aceton, Lactose Vrij, Geschikt Voor De Gevoelige Huid, Zonder Sporen Van Noten, Ammoniak Vrij
Product typePalet
ToepassingsgebiedGezicht
Opnieuw ontworpen en geüpgraded om beter aan uw behoeften te voldoen, heeft het My Contouring Palette van Douglas Make-up acht tinten om u beter uit te drukken. Speel als make-up artist met lichte en donkere tinten om diepte en dimensies te creëren. Met de verschillende tinten aanwezig om de delen van uw gezicht lichter en donkerder te maken, is dit palet geschikt voor alle huidtinten.

My Contouring Palette 1: heeft een unieke selectie van vijf matte tinten. De twee contourtinten creëren realistische schaduwen, terwijl de drie lichte tinten een zachte helderheid geven om de dimensie te versterken. Zo kunt u moeiteloos uw gezichtskenmerken vormgeven en slank maken voor een betere definitie. Voor een perfect strobe-effect breng de highlighter aan op de hoge punten van de wangen, het wenkbrauwbot, de neusrug en de boog van de Cupido.

My Contouring Palette 2: heeft een unieke selectie van acht matte tinten. De vier contourkleuren zijn aangepast aan alle huidtinten en stellen u in staat realistische, intense schaduwen te creëren, terwijl de vier lichte tinten een zachte helderheid geven om de dimensie te versterken. Zo kunt u moeiteloos uw gezichtskenmerken vormen en slank maken voor verbeterde definitie.
1


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.