Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Eau de parfum

30 ml
€ 66,94
€ 53,55
€ 178,50 / 100 ml
, Inclusief BTW
50 ml
€ 91,00
€ 72,80
€ 145,60 / 100 ml
, Inclusief BTW
90 ml
€ 122,24
€ 97,79
€ 108,66 / 100 ml
, Inclusief BTW
Beste Prijs
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.997174
Proenza Schouler’s Arizona is een stralende, bloeiende bloemengeur, met een uniek mineraal karakter. Twee akkoorden, twee geurnoten, zijn de kern van de geur: romige Lis (familie van de iris) en witte cactusbloem. Lis, één van de meest kostbare akkoorden in de parfumerie-industrie, heeft een geschiedenis die teruggaat naar de zestiende eeuw voor Christus.

De knop van de cactusbloesem staat hooguit één keer per jaar in bloei. Dankzij de technologie van de 21e eeuw is het nu mogelijk geworden om dit unieke parfumakkoord - nooit eerder voor een compositie gebruikt – in een geur te verwerken. Met hulp van de Living™ technologie is het mogelijk geweest om deze zeldzame geur van de woestijnbloem te vangen zonder de natuur te beschadigen. Oud tegenover nieuw, traditie tegenover innovatie.

Het witte cactusbloem akkoord is gecombineerd met een jasmijn absolute, een sinaasappel absolute en een zonnig akkoord. Deze blend vormt het bloeiende, veelzijdige bloemige hart van Arizona. Het romige Lis-akkoord zorgt voor een streelzachte sensualiteit, als een tweede huid-effect. Met de toevoeging van muskus en een cashmeran akkoord ontstaat een gestructureerde, romige houtachtige sillage die de huid omhult in een comfortabel laagje. De geurnoten van Arizona transformeren en ontwikkelen zich vervolgens terwijl ze één worden met uw lichaam, als een soort samenwerking. In dit geval, van een vrouw en haar geur.

Arizona's unieke geur is ontwikkeld door een samensmelting van verschillende gedachten en vanuit twee verschillende benaderingen – net zoals de baanbrekende ontwerpen van Proenza Schouler.
50 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.