Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

RéflectionMasque Chromatique
Masker

200 ml
€ 41,40
€ 20,70 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.974726

Réflection Masque Chromatique - Haarmasker voor dik gekleurd haar - 200ml


Kérastase Réflection Masque Chromatique Haarmasker voor dik gekleurd haar beschermt de vezel en biedt diepe voeding aan het haar, zonder te laten verzwaren. Het masker benadrukt de kleurintensiteit en geeft glans aan het haar. De formule is speciaal ontworpen voor de dikkere haarstructuur.

Het Natriumcitraat en de Yuzu- en Lychee-extracten neutraliseren schadelijke deeltjes in het water en Zink Gluconaat helpt de kleurpigmenten stabiliseren, voor een intense en langdurige kleur. De toevoeging van UV-filters en Vitamine E zorgt voor een krachtige mix van antioxidanten die het haar beschermen tegen externe agressies. Rijstolie voedt de haarvezel en voorziet het haar van een intense glans.

Key benefits


- De kleur is optimaal beschermd tegen vervaging.
- Het haar wordt intens gevoed, zonder verzwaring.
- Het haar blijft zacht, soepel en glanzend.

Resultaat


De voedende eigenschappen zorgen er van binnenuit voor dat de kleur zo lang mogelijk zijn intensiteit behoudt. Het haar is soepel en heeft een gezonde glans. Schadelijke invloeden van buitenaf worden afgeweerd, waardoor de kleur optimaal wordt beschermd. Gebruik in combinatie met de Réflection Bain Chromatique Riche shampoo voor een optimaal kleurbeschermend resultaat.
200 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.