Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

The Ritual of SamuraiFace 24h Active Hydration
Gel voor het gezicht

50 ml
€ 29,90
€ 59,80 / 100 ml
, Inclusief BTW
Geen verzendkosten
Uitverkocht
Art-Nr.083759
The Ritual of Samurai Face 24h Active Hydration Face Cream is een hydraterende gelcrème, samengesteld uit natuurlijke ingrediënten die de huid de hele dag intens gehydrateerd houden. Een lichte textuur die gemakkelijk wordt opgenomen en niet plakt. De huid glimt niet en is heerlijk fris. Een gelcrème met de krachtigste natuurlijke ingrediënten die de huid hydrateren en een strak, onprettig droog gevoel voorkomen.

Een multi-effect gelcrème die zorgt voor een diepe hydratatie van de huid, 24 uur lang. De gelcrème helpt ook om de negatieve effecten van vervuiling te elimineren. Het resultaat: de hele dag lang een gehydrateerd en jeugdig uitziende huid De huid blijft de hele dag gehydrateerd door de crème die een laagje vocht vormt. Niet eerder was het zo makkelijk om een stralende huid te realiseren. Uw favoriete wapen om de stedelijke vervuiling en stress te bestrijden.

Wat zit erin en waarom?


Wakame is een krachtige bron van mineralen en vitamines en staat bekend om het stimulerende en ontstekingsremmende effect. Dit heeft een vochtinbrengend en anti-oxidatief effect op de huid.

Sake bevat veel enzymen die de buitenste lagen licht scrubben maar tegelijkertijd de vochtbarrière van de huid respecteren. Sake beschikt ook anti-oxidatieve eigenschappen en helpt om de natuurlijke barrière van de huid tegen invloeden van buitenaf te behouden.

Ashitaba betekent “blad van morgen”. Nieuw blad groeit de volgende dag al weer aan wanneer er blaadjes worden geplukt. Het bevat zeer veel natuurlijke antioxidanten en ondersteunt de bescherming tegen de negatieve effecten van UV-straling.

Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.
50 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.