Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Deodorant

150 ml
€ 37,37
€ 33,63
€ 22,42 / 100 ml
, Inclusief BTW
Geen verzendkosten
Uitverkocht
Art-Nr.703666
Een deodorant in sprayvorm die de huid langdurig fris en verkwikkend doet aanvoelen. Prada Luna Rossa is een geur van de natuur met een passie voor innovatie.
Lavendel, het cult-ingrediënt van de mannelijke parfumerie, krijgt een moderne dimensie in het parfum Luna Rossa. Het parfum wordt overspoeld door een golf van aromatische frisheid waardoor het energie en kracht krijgt, maar toch een nobele en sensuele signatuur behoudt. Noten als bittere sinaasappel en lavendel in de top, een hart van o.a. munt en lavendel en in de basis een houtachtig amber-signatuur.

Geurfamilie: Aquatisch.
Top: Een bittere frisheid van Bittere sinaasappel activeert een rauw en onmiddellijk facet van lavendel: bitter-fris en opwekkend.
Hart: Een aromatisch hart van lavendel, aromatische salie en essentie van munt kanaliseren de geest van grote open ruimtes en ruige natuurlijke elementen: rijkelijk genuanceerd en subliem.
Basis: Een houtachtige ambersignatuur, ambroxan en absolute van ambrette creëren een houtachtige amberachtige signatuur. De dynamische paradox van synthetische en natuurlijke ingrediënten brengen een warme sensualiteit, verfijnd, gedistingeerd en tijdloos.
150 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.