Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Matte
Poederdoek

1 stuk
€ 4,85
€ 4,85 / 1 stuk
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.506575
Huid typeVettige Huid, Gecombineerde Huid
Blotting Paper van NYX Professional Makeup is cosmetisch vloeipapier dat overtollig talg en huidvet op het gezicht absorbeert.

Hoe werkt blotting paper en waarom is het nodig?


Overtollig talg en huidvet kunnen zich gedurende de dag opbouwen en zo zorgen voor een glanzend gezicht. Matte Blotting Paper is de perfecte manier om het teveel aan glans van het gezicht te krijgen, zonder dat de andere make-up van het gezicht wordt gehaald.

Blotting paper is gemaakt van 100% pure pulp. Dit neemt effectief talg op. Daarnaast bevat het groene thee extract, waardoor de huid er verfrist en verjongd uitziet.

Houdt het papier enkele seconden tegen de huid op de plekken waar er teveel glans is. Door het product losjes aan te drukken kan het vloeipapier de talg absorberen.

Op elke gewenst moment van de dag kunt u een NYX Professional Makeup Blotting Paper over het gezicht heen halen. De verpakking is ideaal om mee te nemen. In een verpakking zitten 50 sheets blotting paper.

Vegan en cruelty free


De Blotting Paper Matte van NYX Professional Makeup heeft het een vegan formule, wat wil zeggen dat het geen ingrediënten of bijproducten van dierlijke oorsprong bevat.
1 stuk


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.