Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Poker StraightOriginal Heat Protection Shine Mist
Hittebeschermende spray

200 ml
€ 9,73
€ 8,76
€ 4,38 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Vrij Van Microplastic
Siliconen Vrij
Paraffine-Vrij
Art-Nr.169196
ConsistentieVloeistof
HaarkleurAlle Haarkleuren
EigenschapBeschermend, Hitte Bescherming, Anti-Frizz
HaartypeAlle Haartypes
KenmerkenVrij Van Microplastic, Siliconen Vrij, Paraffine-Vrij, Sulfaat Vrij, Zonder Olieachtige Ingrediënten, Comedogeen-Vrij, Ammoniak Vrij, Zonder Sporen Van Noten, Ftalaat-Vrij, Pigment- En Kleurstofvrij
Product typeSpray
ToepassingsgebiedHaar
Een meervoudig bekroond product speciaal ontwikkeld voor zacht, steil, sexy haar te verkrijgen zonder dat het beschadigt.

Poker Straight Flat Iron Protection Mist beschermt het haar tegen extreme warmte. Met de steiltang creëert u prachtig steil haar maar hebt u tegelijkertijd kans op beschadigd haar. De oplossing is de Poker Straight Flat Iron Protection Mist . Het bevat het groene thee-extract dat uw haar beschermt tegen de hitte van steiltang. De antioxidanten beschermen uw haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf en tegen beschadiging door oververhitting doordat er minder vrije radicalen ontstaan die veroorzaakt worden door UV-straling en door oververhitting. Het helpt ook voorkomen dat het haar statisch wordt bij het gebruik van de steiltang en het geeft het haar een prachtige glans en heerlijke geur.
200 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.