Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

DOUGLAS CHRISTMAS COUNTDOWN

Maak van 1 t/m 24 december iedere dag kans op een magisch prijzenpakket met de Douglas Christmas Countdown! Met elk van de 24 deurtjes neemt de feeststemming toe. Ontdek de adventskalender die jou tijdens het wachten op de feestdagen elke dag blijft verrassen.


Hoe kun je deelnemen aan de Christmas Countdown?

   1. Download de Douglas-app
   2. Ga naar de Christmas Countdown in de app
   3. Open het vakje van vandaag.
   4. Schrijf je gratis in & maak kans op prachtige prijzen!

DOUGLAS CHRISTMAS COUNTDOWN

Maak van 1 t/m 24 december iedere dag kans op een magisch prijzenpakket met de Douglas Christmas Countdown! Met elk van de 24 deurtjes neemt de feeststemming toe. Ontdek de adventskalender die jou tijdens het wachten op de feestdagen elke dag blijft verrassen.

Meer informatie over deelname vind je hieronder op deze pagina.

Adventskalender Tür 08 Adventskalender Tür 01 Adventskalender Tür 20 Adventskalender Tür 15 Adventskalender Tür 18 Adventskalender Tür 12 Adventskalender Tür 05 Adventskalender Tür 11 Adventskalender Tür 02 Adventskalender Tür 16 Adventskalender Tür 04 Adventskalender Tür 09 Adventskalender Tür 22 Adventskalender Tür 03 Adventskalender Tür 23 Adventskalender Tür 17 Adventskalender Tür 24 Adventskalender Tür 21 Adventskalender Tür 13 Adventskalender Tür 10 Adventskalender Tür 06 Adventskalender Tür 07 Adventskalender Tür 14 Adventskalender Tür 19

De prijzenpakketten

Neem deel en wellicht mag je jouw favoriete giveaway binnenkort in ontvangst nemen! De winnaars worden via een e-mail op de hoogte gesteld en zullen zo snel mogelijk het prijzenpakket ontvangen op het opgegeven adres.


Leuk dat je deel hebt genomen aan deze actie!

Leuk dat je deel hebt genomen aan deze actie!

Deelnameformulier & nieuwsbrief inschrijvingLaat ons je naam, geboortedatum en e-mailadres weten, zodat we zo snel mogelijk contact met je kunnen opnemen als je wint. Wil je vanaf nu op de hoogte blijven van alle (win)acties en kortingen? Schrijf je dan direct in voor onze nieuwsbrief door het daarvoor bestemde vakje aan te vinken.


Voor deelname geldt het volgende: Actievoorwaarden.
Bitte stimmen Sie unseren AGBs zu.

Privacybeleid

De informatie (gegevens) die tijdens de wedstrijd wordt verkregen, zal worden gebruikt voor het uitvoeren van de wedstrijd. Voor andere doeleinden gebruiken we de verzamelde gegevens niet. De gegevens zullen niet worden bekendgemaakt aan derden. Indien je bij het inschrijfformulier hierboven hebt aangegeven de Douglas Newsletter te willen ontvangen, stem je in met het verzamelen van persoonlijke informatie tijdens het gebruik van onze diensten (website, nieuwsbrief, enz.) en voor gepersonaliseerde advertenties en marktonderzoek door Parfumerie Douglas Nederland. Deze informatie, evenals jouw koop- en klikgedrag op www.douglas.nl en in de nieuwsbrief, wordt door Parfumerie Douglas Nederland gebruikt om je per e-mail persoonlijke product-, service- en aanbiedingsinformatie toe te sturen als onderdeel van onze nieuwsbrief. Als je een Douglas Beauty Card of een Douglas Beauty Card Premium bezit, gebruikt Parfumerie Douglas Nederland ook de Beauty Card-gegevens voor deze doeleinden. Als je bezwaar wil maken tegen het gebruik van jouw gegevens en je de nieuwsbrief van Douglas niet langer wenst te ontvangen, kun je je ten allen tijde hiervoor afmelden in elke nieuwsbrief of in "Mijn Douglas". Het juridische proces is uitgesloten. We kunnen de loterij tijdens de looptijd wijzigen of voortijdig beëindigen, voor zover dit redelijk is voor de deelnemers, rekening houdend met de respectieve betrokken belangen; dit is met name van toepassing indien technische en/of juridische redenen afbreuk doen aan de regelmatige en correcte uitvoering van de wedstrijd. In dit geval zullen wij, naar onze redelijke discretie, beslissen of de toegekende prijzen zullen worden toegekend volgens de oorspronkelijk geplande procedures of op enige andere wijze.

Actievoorwaarden1. Dit regelement is van toepassing op de Douglas Christmas Countdown van Parfumerie Douglas Nederland. De actie wordt georganiseerd ter promotie van Parfumerie Douglas Nederland.

2. Deze actie loopt van 1 december t/m 24 december 2022.

3. Tijdens de actieperiode maak je elke dag kans op een luxe prijzenpakket.

4. Je kunt gedurende de looptijd van de actie elke dag één keer meedoen om kans te maken op de te winnen prijs van de desbetreffende dag.

5. Door meerdere keren op een dag mee te doen aan de winactie of gebruik te maken van meerdere aliassen, wordt jouw kans op winnen niet vergroot. Wanneer hier kennis van wordt genomen kan dit leiden tot uitsluiting van de winactie.

6. Parfumerie Douglas Nederland behoudt zich het recht om deelnemers uit te sluiten bij sabotage of misbruik van de spelregels.

7. Er kan maximaal één prijs gewonnen worden per deelnemer.

8. Je maakt enkel kans op de aangeboden prijzen, indien alle verplichte velden in het formulier zijn ingevuld.

9. Door deelname aan de actie geven deelnemers aan akkoord te gaan met de actievoorwaarden en de algemene voorwaarden.

10. Deelnemers moeten een post-/woonadres in Nederland hebben.

11. Al het personeel van Parfumerie Douglas Nederland en het personeel van alle partners waar Parfumerie Douglas Nederland mee samenwerkt en directe familieleden van personeel en partners zijn uitgesloten van deelname.

12. Door deelname aan de actie ga je ermee akkoord dat Parfumerie Douglas Nederland je per e-mail mag informeren over de uitslag van jouw deelname.

13. Parfumerie Douglas Nederland en de door haar ingeschakelde derden zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade en het zoek raken/verloren gaan van de prijzen door externe verzendpartijen in het kader van de actie.

14. Deze actie is in overeenstemming met de Gedragscode promotionele kansspelen georganiseerd door Parfumerie Douglas Nederland, St. Annastraat 265 te Nijmegen.

15. Jouw gegevens worden enkel gebruikt voor de uitvoering van de actie en voor het verzenden van de e-mail met de uitslag over jouw deelname. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.

16. Spel-, type- of vergelijkbare fouten kunnen niet worden tegengeworpen en betekenen op geen enkele wijze een verplichting voor Parfumerie Douglas Nederland.

17. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.Over de prijzen en prijswinnaars