Gratis verzending en retour | Gratis 2 samples naar keuze | Voor 22:00 besteld = morgen in huis | Grootste beauty-assortiment

BEAUTY BOOSTERS

Schrijf je in & win een jaar lang beauty food!

Een gladde huid, glanzend haar, stevige nagels en een glowy gezicht. Wie wil dat nou niet?! Al jouw doelen met betrekking tot huid, haar & nagels haal je sneller als er ook van binnenuit aan gewerkt wordt. Dat is waar beauty food om de hoek komt kijken!

Beauty food zijn producten in de vorm van pillen, poeders, druppels, gummies, capsules of drankjes. Deze producten bevatten werkzame stoffen die zich vooral richten op de huid, het haar en de nagels. Deze stoffen worden bij inname door het lichaam opgenomen en ondersteunen specifieke processen, net waar jij dat beetje extra nodig hebt.

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en speelt een belangrijke rol bij een mooie, stralende teint. Het is een belangrijk onderdeel van het bindweefsel. Hyaluronzuur vult en ondersteunt dit bindweefsel wat zorgt voor een gehydrateerde stralende huid.

Shop nu

Sporenelementen & vitamines

Koper ondersteunt het behoud van normaal bindweefsel. Zink draagt bij aan het behoud van normale huid, haar en nagels. Vitamine C draagt onder andere bij aan een normale werking van het immuunsysteem.

Shop nu

Collageen

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam. Collageenpeptiden helpen het lichaam oneffenheden in de collageenstructuren van de huid te herstellen om rimpels op te vullen. Het resultaat? Een stevige, soepele huid.

Shop nu

Win een jaar lang gratis #INNERBEAUTY beauty food!

Schrijf je in via onderstaand formulier

Er is een probleem opgetreden.

Leuk dat je meedeed!

Accepteer onze algemene voorwaarden
*

Actieprijs van € 10,- is geldig van 1 augustus 2022 t/m 2 september 2022. Zolang de voorraad strekt. 

**

Actievoorwaarden van de beauty food winactie

Dit regelement is van toepassing op de beauty food winactie waarbij de deelnemer kans maakt op een jaar lang gratis #INNERBEAUTY beauty food, hierna te noemen ‘de winactie’, van Parfumerie Douglas Nederland.

Actievoorwaarden

De winactie loopt van 1 augustus 2022 tot en met 2 september 2022.

Tijdens de actieperiode maak je kans op een jaar lang gratis #INNERBEAUTY beauty food. De winnaar ontvangt eenmalig een door Parfumerie Douglas Nederland samengesteld #INNERBEAUTY pakket. Dit pakket bevat de inhoud voor één jaar beauty food.

Je maakt enkel kans op de aangeboden prijs, indien je je tijdens de actieperiode hebt ingeschreven voor de winactie door te mailen naar winacties@douglas.nl of via het online inschrijfformulier.

Medewerkers van Parfumerie Douglas Nederland, directe familieleden van medewerkers en het personeel en directe familieleden van alle partners waar Parfumerie Douglas Nederland mee samenwerkt, zijn uitgesloten van deelname.

Parfumerie Douglas Nederland en de door haar ingeschakelde derden zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade van de deelnemer in het kader van de winactie.

Parfumerie Douglas Nederland behoudt het recht om deelnemers uit te sluiten bij sabotage of misbruik van de spelregels.

Door deelname aan de winactie geven deelnemers aan akkoord te gaan met deze actievoorwaarden.

De winactie is in overeenstemming met de Gedragscode promotionele kansspelen georganiseerd door Parfumerie Douglas Nederland, St. Annastraat 265 te Nijmegen. Vragen over deze winactie kunnen worden gesteld aan Douglas Customer Service: 088 - 368 45 45 of klantenservice@douglas.nl. 

Indien je een klacht hebt over deze winactie, kun je deze aan ons laten weten via de hierboven genoemde wegen. Wij zullen de klacht beoordelen en je ontvangt vervolgens binnen 4 weken een reactie per e-mail.

Je gegevens worden alleen gebruikt voor de uitvoering van de winactie en niet gedeeld met derden. Je gegevens worden behandeld conform het privacy beleid van Parfumerie Douglas Nederland.

Druk-, spel-, zet- of vergelijkbare fouten kunnen niet worden tegengeworpen en betekenen op geen enkele wijze een verplichting voor Parfumerie Douglas Nederland.

Over de prijzen en de prijswinnaars

De winnaar wordt in week 36 telefonisch of per mail benaderd. Over de prijs/prijswinnaar kan niet worden gecorrespondeerd.

De trekking van de prijs vindt op onpartijdige wijze plaats.

Door deelname aan de winactie ga je ermee akkoord dat je achternaam mogelijk geplaatst kan worden op www.douglas.nl.

Deelname is toegestaan vanaf een minimale leeftijd van 18 jaar.

De gewonnen prijs is niet in te wisselen voor contant geld of een andere prijs.

Bij het niet reageren binnen 3 weken na bekendmaking van de prijswinnaar kan er geen aanspraak meer worden gemaakt op de prijs. Bij niet tijdig reageren wordt een nieuwe winnaar gekozen.

Privacyverklaring/gegevensbescherming

De informatie (gegevens) die tijdens de winactie wordt verkregen, zal worden gebruikt voor het uitvoeren van de winactie. Voor andere doeleinden gebruiken we de verzamelde gegevens niet. In het bijzonder zullen de gegevens niet worden bekendgemaakt aan derden.

Het juridische proces is uitgesloten.

We kunnen de winactie tijdens de looptijd wijzigen of voortijdig beëindigen, voor zover dit redelijk is voor de deelnemers, rekening houdend met de respectieve betrokken belangen; dit is met name van toepassing indien technische en/of juridische redenen afbreuk doen aan de regelmatige en correcte uitvoering van de wedstrijd. In dit geval zullen wij, naar onze redelijke discretie, beslissen of de toegekende prijzen zullen worden toegekend volgens de oorspronkelijk geplande procedures of op enige andere wijze