Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Maak jouw lichaam zomerklaar

Lichaamsverzorging voor de zomer

Ook bij warm weer willen we huid en lichaam goed verzorgd worden. We laten jou onze seizoensfavorieten voor lichaamsverzorging zien. Zo kun je fris en verzorgd de zomer door!

Image alt tag

Niet vergeten!

Aftersun

Verzorg jouw huid na blootstelling aan de zon altijd met aftersun. Deze producten met bijvoorbeeld aloë vera verfrissen je huid na een zonnige dag met lichte, verkoelende en hydraterende formules!

Image alt tag

THE SELFCARE EDIT

Verzorgingstips voor de zomer

Het belangrijkste onderwerp van huidverzorging voor de zomer is natuurlijk zonbescherming, maar perfecte zomerverzorging is meer dan dat. Let naast bescherming en de juiste verzorging na het zonnen ook op onze andere tips over lichaamsverzorging.

Denk aan jouw huidtype

Warme temperaturen en zonnestralen kunnen de vette huid nog vetter maken, maar een droge huid juist ruw en schilferig - zorg daarom voor de juiste verzorging voor jouw huid.

1 / 4
Gebruik regelmatig een peeling

Exfolianten zijn de sleutel tot een stralende en gladdere huid. Vooral in de zomer moet je jouw hele lichaam regelmatig scrubben om dode huidcellen te verwijderen.

2 / 4
Vergeet het water niet

Veel vocht is altijd belangrijk voor de huid en het lichaam, en des te meer als het buiten warm is. Drink veel water en gebruik een vochtinbrengende spray om op te frissen - ook heerlijk om te ontspannen na zonnebrand!

3 / 4
Verkort je douche

Workouts, dagen op het strand, restanten van zonnebrandcrème - in de zomer kan het gebeuren dat je meer dan eens per dag doucht. Houd deze zo kort mogelijk en gebruik koud water, want een hete douche kan ervoor zorgen dat je huid te veel uitdroogt.

4 / 4