Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

Mooie anti-aging

Vanaf ongeveer 25 jarige leeftijd vertraagt de celvernieuwing van de huid en kunnen de cellen minder vocht opnemen. Met gerichte anti-aging huidverzorging kunnen rimpels en andere tekenen van veroudering worden tegengegaan. Welke huidverzorging kan het beste de uitstraling van jouw huid ondersteunen? Wij vertellen het je.

Wat jouw huid nu nodig heeft

Met het ouder worden veranderen ook de verzorgingsbehoeften van de huid. Vanaf je 25e wil je de eerste tekenen van huidveroudering voorkomen en schade van buitenaf vermijden. Deze producten bevatten ingrediënten die jouw huid nodig heeft om soepel te blijven.

Stevigheid & Elasticiteit

Schadelijke milieu-invloeden, UV-stralen en stress kunnen op den duur een behoorlijke tol eisen van de huidcellen. Naast een gezonde levensstijl kan de inname van collageen via de voeding een positief effect hebben op het uiterlijk en de stevigheid van de huid.

1 / 4
Vochtpeil van de huid

Hoe rijper de huid, hoe kleiner het vochtreservoir. Extra vocht en effectieve ingrediënten zorgen ervoor dat het vochtpeil in balans is. Dit zorgt op zijn beurt voor een duurzame verzorging. Dit stimuleert ook het herstellend vermogen van de huid, verhoogt de elasticiteit en vermindert rimpels.

2 / 4
Power-ingrediënten

Een combinatie van krachtige ingrediënten en de juiste routine kan de huid weer jeugdig maken. Regelmatige fruitzuurpeelings helpen dode huidcellen te verwijderen en onzuiverheden te verminderen. Een perfecte aanvulling: retinol- of vitamine C-producten. Zij ondersteunen de regeneratie van de huid en laten haar weer stralen.

3 / 4
Extra zorg

De huid rond de ogen is heel kwetsbaar. Fysieke veranderingen, door veroudering, zijn hier vaak het eerst zichtbaar - bijvoorbeeld door donkere kringen of wallen onder de ogen. Verzorg de oogzone intensief en ga zo preventief huidveroudering tegen.

4 / 4

Onze favorieten voor de rijpere huid

Meer tips voor de rijpere huid

Pas op voor zonneschade: UV-bescherming

UV-straling speelt een belangrijke rol bij huidveroudering. Zorg ervoor dat je een verzorging met een hoge SPF aanbrengt, zelfs op grijze dagen.

Ontdek nu

Meerdere keren per dag: handcrème smeren

Gebruik een rijke handverzorging met actieve ingrediënten zoals retinol, hyaluron of Q10. Gebruik een handcrème zowel overdag als 's avonds voor het slapen gaan.

Ontdek nu

Niet vergeten: Hals & Décolleté

Om rimpels in de hals en decolleté te voorkomen, kunnen regelmatige massages tijdens het aanbrengen van de crème helpen. Breng je verzorging dik aan en laat het de hele nacht intrekken.

Ontdek nu

Mooie anti-aging

(172)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Nachfüllbar
Nachfüllung
Cadeau voor
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: